Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toateYüklə 437,62 Kb.
səhifə1/21
tarix01.08.2018
ölçüsü437,62 Kb.
#60028
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   21

ALTERNATIVE ANTICANCER
DEMONSTRATE
EFICIENTE SI SIGURE
Pentru o lume mai buna
Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă

Adaug aceste cuvinte CRUCIALE pentru dvs, acum , dupa mai bine de 2 ani de la plecarea sufletului mamei de pe aceasta lume si le adaug pentru ca experienta de viata personala imi arata ca au IMPORTANTA VITALA.

Acesta NU este o carte religioasa(din contra, am incercat pe cat posibil ca TOTUL sa fie sustinut DOAR de DOVEZI si STUDII STIINTIFICE si CAZURI CLINICE), insa experienta proprie imi arata ca fara Dumnezeu NIMIC nu e posibil si mai ales, prin DUMNEZEU ADEVARAT, TOATE SUNT POSIBILE si SE VOR REALIZA.

Am scris aceasta carte la doar 3 luni de ma decesul mamei , pentru ca efectiv nu mai suportam ce se intampla in jur . Nu mai suportam sa ma uit cum sunt inselati , sunt chinuiti si mor oamenii pe capete. Patru prieteni de ai mei au trecut prin situatie similara (au pierdut un parinte in urma ‘tratamentelor’ alopate) in aceeasi perioada, peste tot se vorbea de ‘criza citostaticelor’ si nevoia de e subventiona medicamentele care ‘prelungesc’ viata bolnavilor cancer. Iar picatura care a umplut paharul a fost cazul unei fetite de doar 6 ani pentru care parintii cereau bani la KanalD sa ii poata face citostatice in Franta. Desi erau niste necunoscuti,plangeam. Plangeam pentru ca stiam ce durere ii asteapta.

In durerea si confuzia mea, la 3 luni de la plecarea sufletului mamei dintre noi (acea perioada fiind foarte confuza si lipsita de sens - sens al tratamentelor alternative, al vietii si lipsita chiar de Dumnezeu pentru mine - MARE GRESEALA! ) , sufletul meu si constiinta mea mi-au spus: “AJUTA-I!” si CEVA mi-a spus , intr-o duminica : “scrie o carte!”

Asa a pornit totul.

Si apoi, pas cu pas, prin rabdare, munca, cercetare, implicare si mai ales IUBIRE, au (re)venit toate: de la vindecari de la cei bolnavi pina sensul vietii si Dumnezeu.

Sunt foarte multe de spus si acum , la mai bine de 2 ani dupa ce am avut aceasta initiativa, ani in care am acumulat o oarecare experienta, am relationat cu mai multe cazuri care s-au vindecat si in care s-au intamplat multe ce nu pot fi ingramadite in doar cateva pagini.


Mai mult, imi doresc sa nu fac din aceasta carte de ajutare a fizicului o carte de religie(care de cele multe ori e data si de locul in care te nasti). Insa doresc sa va transmit din experienta mea si a celor vindecati ca, inainte de fizic,SUFLETUL e cel ce are nevoie de alinare / vindecare si mai ales:

Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă”

Prin DUMNEZEU ADEVARAT(TATAL, IISUS si SFANTUL DUH), TOATE SUNT POSIBILE.


Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea,

ca a dat pe singurul Lui Fiu,

pentru ca oricine crede in El sa nu piara,

ci sa aiba viata vesnica.”

Datorita experientei de viata, sunt constient ca NU poti insufla credinte personale peste noapte (nici macar celor apropiati). E greu sa determini un om sa faca o ‘cea mai mica ‘ schimbare oricat de JUSTIFICATA si ARGUMENTATA ar fi.Cu toate acestea, doresc sa am constiinta impacata ca, prin aceste cuvinte introductive , v-am transmis ce consider a fi esential, nu atat pentru a va ajuta fizic(desi influenteaza enorm si acest aspect) , ci pentru a realiza ca de fapt cat traim pe aceasta lume si cat de santosi suntem este IRELEVANT. Sufletul oricum va parasi trupul la un moment dat (stiut NUMAI de DUMNEZEU dar influentat de noi).

Aveti grija in primul rand de sufletele dvs.

Fiti oameni buni si iubiti: iubiti alte suflete, iubiti pe Dumnezeu, iubiti!

Iubiti pentru ca asa alegeti, nu pentru ca vi se spune.

Pentru credinciosi si NEcredinciosi, pentru cei ce au pierdut pe cineva drag , adica pentru TOTI:  • DUMNEZEU EXISTA si NE IUBESTE! :

https://tratamenteanticancer.wordpress.com/2015/05/02/exista-dumnezeu-si-rai/

http://www.trilulilu.ro/video-diverse/falsa-plecare-moartea-clinica-documentar-partea-in

http://www.trilulilu.ro/video-diverse/falsa-plecare-moartea-clinica-documentar-partea-a

  • mai multe dovezi ca DUMNEZEU EXISTA, despre sensul vietii si altele:

https://tratamenteanticancer.wordpress.com/2014/04/22/exista-dumnezeu-dovezi/
Dupa confuzia in care nu mai credeam in nimic, fara a fi influentat de confuzie, durere, biserica si altele, judecand la rece va spun: DUMNEZEU EXISTA si NE IUBESTE PE TOTI. Este alegerea NOASTRA, A FIECARUIA, daca IL iubim inapoi si vrem sa traim cu EL .

Copyright © 2013 CRISTIAN GOLOGAN

Toate drepturile rezervate. Aceasta publicatie POATE fi reprodusă, stocate într-un sistem de regăsire sau transmiterea sub orice formă sau prin orice mijloace, electronice, mecanice, înregistrare sau in altfel, CU prealabila permisiune scrisa a autorului, atat timp cat NU se modifica continutul si NU se fac interpretari personale.Web:http://tratamenteanticancer.wordpress.com
DISCLAIMER- ACT DE DECLINARE
Inainte de a citi această carte, deoarece nu sunt doctor si nu am voie din punct de vedere legal sa ofer sfaturi de natura medicala legea ma obligă să vă dau următorul avertisment și act de declinare

, numit si “disclaimer”:


Această carte detaliază experiențele personale ale autorului și opiniile lui despre cancer.
Autorul și editorii furnizează această carte și conținutul său pe principiul "așa cum este" și nu fac reprezentări sau garanții de orice fel cu privire la această carte sau conținutul acesteia.
Autorul și editorii declină toate reprezentările și garanțiile, inclusiv ,spre exemplu, garanțiile de vandabilitate și asistență medicală pentru un anumit scop.
În plus, autorul și editorii nu reprezintă sau garantează că informațiile accesibile prin această carte sunt exacte, complete sau actuale.
Declarațiile făcute cu privire la produsele și serviciile nu au fost evaluate de catre agentiile si unitatile medicale avizate.
Ele nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice conditie sau o boală.
Vă rugăm să consultați cu medicul dumneavoastră sau cautati asistență medicală de specialitate cu privire la sugestiile și recomandările făcute în această carte.
Cu excepția celor special menționate în această carte, nici autorul, nici editorii, și nici alti autori, contribuitori, sau alți reprezentanți nu vor fi răspunzători pentru daunele care decurg din sau în legătură cu utilizarea acestei cărți.
Aceasta este o limitare cuprinzătoare a răspunderii care se aplică pentru toate daunele de orice fel, inclusiv (fără limitare) compensatorii si compensatii; daune directe, indirecte sau consecutive; pierderi de date, venit sau profit, pierderea sau deteriorare de proprietate și pretenții ale unor terți.
Înțelegeți că această carte nu este concepută ca un substitut pentru o consultare cu un medic licențiat, cum ar fi doctorul dvs.de familie. Înainte de a începe orice program de asistență medicală, sau schimbarea stilului dvs. de viață în orice mod, consultati-va cu medicul dumneavoastră sau alt medic licențiat de asistență medicală pentru a vă asigura că sunteti sanatosi si că exemplele cuprinse în această carte nu va vor afecta sanatatea.

Această carte oferă conținut referitor la subiecte privind conditia fizică și / sau sanatate mintală. Ca atare, folosirea acestei cărti presupune acceptarea dumneavoastră. a acestui “disclaimer”.
Autorul acestei cărți este un cercetător .Faptele și opiniile prezentate în următoarele pagini sunt oferite doar ca informații, nu ca sfaturi sau practica medicala. Scopul lor este de a crea baza pentru consimțământul în cunoștință de cauză si pentru a va ajuta sa luati o decizie optima referitor la modalitatea de tratare in timp util. Deși există multe lucruri pe care fiecare dintre dvs. puteți face pentru prevenirea si auto-tratamentul pentru cancer, legal nu am dreptul sa va recomand acest lucru,ca urmare nu recomand acest lucru.Ce pot eu face este sa va prezint date si rezultate a studii stiintifice si cazuri clince si informatii ce rezulta in mod direct din acestea (fara interpretari personale/ subiective) pentru a va usura decizia dvs. Administrarea tratamentului pentru aceasta, inclusiv terapie nutrițională, trebuie să fie sub supravegherea personalului medico-sanitar care sunt specialiști în domeniile lor.COMENTARIU:

Trebuie sa intelegeti ca aceasta declinare nu afecteaza cu nimic autentiticitatea, credibilitatea si valabilitatea stiintifica si practica a informatiilor prezentate in aceasta carte ci NU sunt medic, NU sunt “autorizat” legal pentru practica medicala, ca urmare, cele din aceasta carte NU constituie practica medicala si trebuie private cu scop pur informational. Va prezint informatiile OBIECTIV, cu argumente stiintifice,cazuri clinice, insa metoda de tratare este total alegerea dumneavoastra .Eu cred cu tarie in cele din aceasta carte, datorita Premiilor Nobel si mai ales datorita dovezilor stiintiifice, cazurilor clinice si sutelor de mii de vindecari confirmate(unii vindecati au depus marturie in justitie) , etc., insa acestea nu trebuie sa va influenteze alegerile dv Este viata dumneavoastra, sunt deciziile dumneavoastra si nimeni nu ar trebui sa ia aceste decizii in locul dvs.

Totusi, pentru cei care se indoiesc de aceasta carte sau pur si simplu nu stiu ce metoda de tratare sa aleaga, recomand sa citeasca pagina “Despre mine”, (http://tratamenteanticancer.wordpress.com) unde am prezentat obiectiv, cu avantaje si dezavantaje si rate de succes ambele abordari

(medicinala si alternativa).Nu voi relua informatiile pentru ca repetitia nu va ajuta cu nimic. Pentru studii despre tratamentele CONVENTIONALE(operatie+ chimio/radio): http://tratamenteanticancer.wordpress.com/2013/07/26/tratamente-conventionale-cancer/ Studii CHIMIOTERAPIE: http://tratamenteanticancer.wordpress.com/2013/06/12/de-ce-chimioterapia-citostatice-nu-da-rezultate/ ; STATISTICI oficiale chimioterapie: http://tratamenteanticancer.wordpress.com/2013/10/05/official-statistics-of-chemo-therapy-2/

Studii RADIOTERAPIE si radiatii( Raze X, mamografie , CT, etc.): http://tratamenteanticancer.wordpress.com/2013/07/12/razele-xradiografii-ct-radioterapia-sursa-majora-de-cancer/187253

Studii stiintifice referitor la METODELE PROMOVATE DE ACEAST CARTE SI SITE:

http://tratamenteanticancer.wordpress.com/2013/10/03/scientific-studies-database-page-1/ DEMONSTRATIE si MARTURII IN JUSTITIE ca Tratamentele alternative functioneaza si sunt persecutate:http://tratamenteanticancer.wordpress.com/2013/06/26/tratementele-cancer-alternative-functioneaza-burzinski-antineoplastoni/ http://tratamenteanticancer.wordpress.com/2013/07/13/tratamentele-alternative-funtioneaza-si-cancere-mortale-sunt-curabile-demonstratie-partea-ii/

Daca mi-am facut datoria legala, imi fac si cea morala si ce imi spune constiinta si va spun ca aceasta cartea si site au aparut pentru ca efectiv, m-am saturat sa privesc in jur si sa vad cum ne mor copii , fratii si parintii de tineri.Iar daca altii pot doar sa proveasca si sa mearga mai departe , personal, efectiv , nu pot ramane indiferent. Prin aceasta carte imi doresc sa va pun la dispozitie toate “armele “ necesare de a lupta si invinge boala (prin acestea ma refer la lucruri si tratamente cu puternic fundament stiintific, demonstrate si confirmate pe cazuri clinice, care au dat si ofera in continaure sanse inclusiv celor foarte bolnavi/in stadii avansate(lucruri concrete, palpabile, care sa va ofere increderea in fortele proprii ca puteti si dvs, la fel ca multi altii, invinge aceasta boala), NU pareri(pareri care sunt si subiective si impartite si care mai mult incurca, sporind confuzia )). In conseciinta sper foarte mult ca dvs sa fiti capabili sa faceti alegerile optime pentru sanatatea dvs pentru a nu avea aceeasi soarta pe care atat mama cat si multi altii au avuto(de fapt, marea majoritate).
Daca garantii nu exista, SANSE exista.Exista pentru toata lumea, inclusiv pentru cei in cazuri critice si sunt destul de mari.(veti gasi rezultate si statistici a cazuri clinice in acest volum).Bazati-va pe lucruri concrete, NU va lasati influentati de pareri pentru ca , prin pareri , ajungeti in bataia vantului si vantul s-ar putea sa nu bata din directia portrivita… Lucrurile nu vor fi mai bine daca noi ca societate nu le vom schimba, multa lume va suferi si deceda in continuare, insa imi doresc ca macar copii nostrii sa aiba parte de o soarta mai buna!
LUPTATI pentru viata dvs si in special pentru copii dvs.:AVETI si DE CE si CU CE!
De asemenea, desi am ales sa nu ofer sfaturi si pareri pentru a ramane impartial si obiectiv, totusi, ca de la om la om, doresc sa transmit un gand care, din punctul meu de vedere, este mai important decat orice tratament de cancer(valabil atat pentru cei bolnavi cat si pentru cei dragi lor, care tin la ei):
As dori ca, in ciuda situatiei in care va aflati dvs acum(situatie deloc placuta), sa va bucurati de cei dragi dvs, sa ii intelegi si sa ii sustineti in drumul lor in viata, sa le aratati ca ii iubiti si ca sunteti alaturi de ei. Vietile dvs si a celor dragi dvs sunt legate si se influenteaza in mare masura(fie ca va place sau nu). Imi doresc sa puteti trece peste neintelegeri (mai miti sau mai mari) onmniprezente (in viata fiecaruia) si ca omenia, intelegerea, iertarea, compasiunea, si mai presus de toate, iubirea (atat fata de cei apropiati cat si fata de orice inseamna viata - indiferent de specie, rasa, sex, religie, culoare) sa fie lucrul care sa guverneze viata dvs( cu totii suntem trecatori in aceasta lume materiala, iar eu as fi cel mai fericit daca dvs veti intelege “substanta” si importanta sentimentelor descrise mai sus.Daca dvs veti intelege aceste lucruri(aparent simple) , eu unul as fi mai implinit decat oricate cazuri de remisii si vindecari mi-ati semnala dvs(poate aceste cuvinte nu se potirvesc cu aceasta carte(al carei continut este mai stiintific) insa mama a murit in chinuri in spital si eu nu am mai apucat sa ii spun cat de mult o iubesc…)!)
Succes pe drumul ales de dvs!
Cristian Gologan

Cercetător și Autorul


Cuprins


DISCLAIMER- ACT DE DECLINARE 2

Prefată 6

Cateva ganduri de la voi: 11

Atitudinea mentală 12

Înțelegerea tratării cancerului 16

Ce este si ce cauzeză cancer? 17

Care este cauza cancerului la nivel celular? .

Care este cauza cancerului la nivel sistemic? .

Cum utilizăm aceste informații, în combaterea cancerului(cateva tratamente pe scurt)

Tratarea cancerelor avansate 31

Alegerea unui tratament puternic, cu efecte rapide, dar SIGUR pentru organism! Cum protejati celulele non-canceroase si “obtineti timp”? 32

Oprirea răspândirii cancerului 33

Ce faceti după ce reusiti(ceea ce imi doresc) sa puneti cancerul în remisie? 34

Intărirea sistemului imunitar 35

Dr. Bob Beck 35

Alternativa nutritionala la cele propuse de Dr. Bob Beck 36

Tratamente ce actioneaza foarte rapid 38

1.1 ALCALINITATEA pentru a încetini rapid raspandirea cancerului 38

Suc de iarba de grau verde /iarba de orz verde 42

Dieta Budwig 45

Tratamente suplimentare, complementare la dieta Budwig 50

Clorură de Cesiu 53

Alte lucruri ce creeaza alcalinitate in organism 55


1.2 OXIGENUL pentru a încetini rapid raspandirea cancerului 56Terapie sticle perfuzie cu ozon 56

Tratamentul ozon IntraVenos(I.V.) Hemoperfuzie Recirculatorie Extracorporala 57

1.3 Oprirea răspandirii cancerelor rapide prin solutia celulară Dr. Matias Rath 58

Ceai verde 59

Coenzima Q10 - CoQ10 60

Vitamina C si Prelungirea vietii cu pina de 16 ori mai mult(metoda Dr. Avram Hoffer)! 62

2.1 Energizarea celulelor non-canceroase cu substanțe nutritive și minerale. 63

Terapia Dr. Kelley-Dr. Gerson 64

Sucuri legume 64

Suplimente la terapia Dr. Kelley Dr.Gerson 68

Detoxifierea si curatarea organismului( Ficat,Bila, Colon, intestine , rinichi , plamani) 68

FICATUL 69
2.2 Blocarea "ciclului acidului lactic" 73 Ciclul cașexie 73
3. Dispozitive electromedicinale speciale pentru a energiza celulele si a omora microbii de cancer 79

Photon Genius și Genie 80

Quantum Pulse 84

Dispozitive GB-4000 85

Bob Beck 88

Zappere Hulda Clark 89

Comentarii legate de dispozitivele electromedicinale 89
Ce as face dacă as avea cancer? 91

Prioritatile ce trebuie avute in vedere cand se face un plan (o combinatie) de tratamente

alternative pentru combaterea cancerului (avansat) 92

Anexa 1 101ARICUS BLAZEI MURILL(“Ciuperca lui Dumnezeu”) 102

Pau D 'Arco(Tabebuia altissima) 105

Sucuri de struguri si fructe puternic anticancerigene 108

Cura Johanna BRANDT cu struguri Negri, Violet, Rosii (inchis colorati) 108

Sucuri de fructe puternic anticancerigene 114

Suc de LIMU 127
Anexa 2 Tratamente foarte eficiente cu miere ca transportor 128

Protocolul Aloe Arborescens 128

Alte tratamente pe baza de MIERE 131

Anexa 3 132

REGULI GENERALE ale unei DIETE DE CANCER 132

Dieta Budwig -DETALIAT 144

Clorura de Cesiu-DETALIAT 152

Sulfatul de Hidrazină si Casexia 165
ALTE AVERTISMENTE si INDICATII 170
INCHEIERE 178


Prefată


Scrisa de o minte confunza si indurerata, la 3 luni de la plecarea sufletului mamei dintre noi

Prin aceastea am incercat sa-mi aduc mica mea contributie catre o lume mai buna.


Mai buna, nu doar mai sanatoasa.
Am decis sa scriu aceasta carte pentru ca, desi moartea mamei mi-a lasat in prima faza, o dorinta de a nu mai exista in acesta lume, in acelasi timp, moartea mamei mi-a schimbat fundamental conceptia despre umanitate si divinitate. Mi-am dat seama ca nu stim ce e dincolo de acesta viata (e foarte posibil sa nu fie

“izbavirea” la care speram sau e posibil sa nu fie nimic ) //Comentariu dupa 3 ani : Am GRESIT aici, insa aceasta disperare m-a determinat sa fac ceva, nu sa las totul in voia sortii.Acum va spun:

cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si toate celelalte se vor adauga voua.”
E foarte posibil, ca aceasta viata, sa fie SINGURUL si CEL MAI BUN LUCRU pe care il avem si de aceea trebuie sa o pretuim mult mai mult, fara sa asteptam ajutor “miraculos”.
De asemenea, trebuie sa fim constienti de faptul ca majoritatea evenimentelor cu impact negativ major pe care le-am trait si le traim ni se datoreaza tot noua, OAMENILOR!
RAZBOAIE, ACCIDENTE NUCLEARE, CANCERE si alte asa zise BOLI “INCURABILE”, tot noi , oamenii le-am provocat, nu zeitati. Pina si CATASTROFELE NATURALE tot noi le-am INTENSIFICAT si INRAUTATIT. Noi suntem RESPONSABILI pentru toate prin LIPSA DE RESPONSABILITATE si alte defecte umane pe care toti le avem, dar pe care TOT NOI, OAMENII, LE PUTEM DEPASI!
Trebui SA NE UITAM IN PRIMUL RAND LA NOI.Ce poate face fiecare din noi pentru sine, pentru a fi o persoana mai buna(macar corecta)! Daca fiecare ar fi corect fata de SINE doar, si NU AR DAUNA, lumea ar deveni un loc “PERFECT”!
DECIZIILE INDIVIDUALE AFECTEAZA PE TOTI(direct sau indirect)!
Urmariti si acest documentar,cand aveti timp(acum concentrati-va asupra vindecarii!):

https://vimeo.com/56131787


Trebuie sa realizam ca noi oamenii avem o PUTERE ENORMA,dovedita de raurile cauzate dar care poate fi canalizata in a face bine.

E suficient ca cei ce pot sa nu intervina pentru ca raul sa triumfe!

De aceea, cei ce au aceast sansa, de a schimba ceva in bine, sa o faca!

Putem face mult mai mult decat sa ne rugam sa se intample minuni.

Daca vrem sa ne fie mai bine, trebuie sa facem sa fie mai bine. Si putem! TOTI!

Poate veti considera ca "ma laud" insa, am fost foarte surprins sa aflu ca tata a decis sa "se lase" de fumat, asa , din senin. Nu a renuntat cat a trait mama, iar acum, cand moralul ii e la pamant, a decis sa renunte si a renuntat. De la "2 pachete si" pe zi la...acum nimic. Mai mult si-a convins si unii prieteni si colegi.Yüklə 437,62 Kb.

Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   21
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2023
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə