Herkules er startet I 1992 og har fra starten været et træningscenter for alle, fra idealister til motionisterYüklə 10,41 Kb.
tarix02.01.2018
ölçüsü10,41 Kb.
#19175

Herkules reklametekster

Herkules er startet i 1992 og har fra starten været et træningscenter for alle, fra idealister til motionister. Herkules er ikke kun styrketræning I årenes løb har centret udbygget, så vi nu også kan tilbyde flere forskellige former for aerobic og spinning. 

Vi bestræber os på at skabe et center, som tiltaler alle, som ønsker at træne individuelle programmer tilpasset både fysik, alder og køn. For store som små, unge som ældre, er fysisk aktivitet vejen til godt helbred.


I Herkules er vores mål at skabe rammer, der giver lyst til at dyrke motion som en naturlig del af deres hverdag. Derfor har vi bl.a. investeret i de mest moderne og mest skånsomme træningsmaskiner, der findes i dag. Træningen foregår i et uformelt og hyggeligt miljø, hvor gode råd og kyndig vejledning hele tiden er inde for rækkevidde. Man kan træne præcist når man har tid og lyst, og vi forsøger at skabe rammer, så det sociale samvær bliver en vigtig del af at komme i centeret.
Vores trænere er uddannede fitnessinstruktører under Dansk Helseforbund. Derudover har alle instruktører - løbende deltaget i kurser og efteruddannelse.
Træning er sundt, det sætter pulsen i vejret, stimulerer lunger og hjerte og forbedrer blodomløbet. Dermed bliver kolesteroltallet lavere og risikoen for blodpropper og slagtilfælde mindskes. Større blodgennemstrømning i musklerne bedrer udrensning af affaldsstoffer samt løsner og modvirker myoser.
Træning styrker muskulatur og sener. Specielt folk med svag ryg kan have særdeles stor nytte af den individuelt tilpassede rygtræning vi tilbyder. Individuel tilpasset træning kan også afhjælpe generne ved knogleskørhed og hybermobilitet.


Indretning


Herkules råder over 200 m2 lokaler.

Dejlige omklædningsrum med aflåste skabe, bruserum og sauna.

Fra omklædningsrummet direkte adgang til 3 solarierum.

Særskilt konditions- og kredsløbsrum med bla. computerstyrede fitnesscykler, stepmaskiner og spintræner

Styrketræningsrum med 15 Teknogym styrketræningmaskiner, herunder 5 cykler og 3 stepmaskiner samt en yder- og inderlårsmaskine.

Nyt spinninglokale med 10 nye spinningcykler.

Hyggeligt afslapningsrum med stole, borde og TV


Styrke/Vægttræning


- er en træningsform for voksne i alle aldre som ønsker at holde sig sunde og raske. Styrke/Vægttræning kræver ingen forudgående kundskaber og kan trænes resten af livet.

Du får selvfølgelig en grundig gennemgang af basisøvelserne og der er altid en træner til stede, som du kan få vejledning af under træningen.
Aerobic


Bliver du glad og får lyst til at bevæge dig, når du hører musik, og vil du gerne træne sammen med andre? Måske er aerobic lige noget for dig. Aerobic findes på alle niveauer, så mulighederne er mange.

Vi tilbyder Step, High'n low og Funk hold, til de, der virkelig ønsker konditionstræning.

Er du mere til muskeltræning, tilbyder vi Bodytoning, Mave-balle-lår samt Ryg hold.
Vi tilbyder også hold, hvor tempoet er mere moderat.

Har du født inden for det sidste år, er du ikke helt ung længere, eller har du brug for, at der tages specielle hensyn?


Ring til os, og vi finder et hold der passer dig – eller vi forsøger at oprette et.
Vi har 10 ugers hold med fast tilmelding til et eller flere hold, Du kan også vælge tilmelde dig til enkelt dage, når du har lyst. Til det benytter du et klippekort.
Er du interesseret? Så ring og få tilsendt en folder med oplysninger og holdoversigt.


Spinning


Spinning er forholdsvis nyt i Danmark, det startede i USA og har siden gået sin sejrsgang verden over. Musikken dunker og alle sveder. Spinning er i høj grad fedtforbrændende og er helt uden svær koreografi eller dansetrin. Det tiltaler mange mænd, der nu, som noget nyt, er at finde i aerobiclokalerne. Træningen foregår på den individuelt tilpassede cykel, der minimerer slitage på leddene, hvilket i øvrigt gør motionscyklen til det mest anbefalede (genop-) træningsredskab overhovedet.


Spinning/Bodybike


Spinning er sidste skud på aerobic- stammen og hitter landet over i disse år.
At spinning, som også går under navnet bodybike, er så populært, er ikke tilfældigt.
Meget få motionsformer har en så effektiv fedtforbrænding, som det er tilfældet med spinning. Samtidig køres der i intervaller, hvor der ved en sej modstand trænes styrketræning og ved lav modstand trænes konditionstræning. Det hele foregår til rytmisk musik, uden at det dog stiller store krav til deltagernes koordinationsevne.
Hvem henvender spinning sig til ?
Spinning er for alle, men grundene til at gå til spinning er meget forskellige:
Nogle ønsker at tabe sig. Andre ønsker at holde cykelformen ved lige eller genopbygge den i vintermånederne. En del bruger spinning til at optræne styrke i benene eller få strammet ballerne.  
Endelig finder mange det bare sjovt, at trampe i pedalerne mens musikken spiller, og sveden bare hagler ned af kinderne.

Solarium


Centeret kan ligeledes tilbyde solarium.

Herkules har to topmoderne Luxura solarier, som er placeret i nyindrettede særskilte rum med ekstra ventilation. Solarierne er udstyret med 48 rør og dertil 8 ekstra ansigtsbrunere. De nye solarier er sat til 12 minutter og kan benyttes i centrets generelle åbningstider.
Solene sættes i gang enten via poletter, som købes ved receptionen eller ved indkast af mønter. 

Vil man være sikker på at solarierne er ledige, anbefales det at foretage  tidsbestilling
        
Yüklə 10,41 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2023
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə