Kanal 5 uge 40 Mandag den oktober 2016Yüklə 205,52 Kb.
səhifə1/4
tarix08.08.2018
ölçüsü205,52 Kb.
  1   2   3   4

Kanal 5 - uge 40

Mandag den 3. oktober 2016

05.35

Hverdagens helte

Dansk dokumentarserie. (Kan ses i HD)

Brandfolkene fra Gladsaxe må tage sig af flere påsatte containerbrande, som kan sprede sig til de nærliggende bygninger. Ambulancebehandleren Jens må tage sig af en væltet ældre mand som har ondt i sjælen. Paramedicineren Simon skal foretage nogle skælsættende valg, da hans patient ser ud til at have en blodprop i hovedet.

(Episodetitel: Hverdagens helte - v - 502)
06.00

Hverdagens helte

Dansk dokumentarserie. (Kan ses i HD)

Denne gang får paramedicineren Simon nok at se til, da en forulykket bilist klager over smerter fra skulder, nakke og bryst. Bilens tag må af, så bilisten skånsomt kan tages ud. For brandfolkene byder dagen på en tung opgave, da en trailer med en fejemaskine er væltet på motorvejen, mens ambulancebehandleren Jens må tage sig af to personer med vejrtrækningsproblemer.

(Episodetitel: Hverdagens helte - v - 503)
06.25

Rod i køkkenet (21:24) (G)

Dansk madprogram fra 2012. (Kan ses i HD)

(Episodetitel: ANNE KEJSER & CECILIE HOTHER)


07.15

Veronica Mars (9)

(Kan ses i HD)

Veronica kommer et venligt medlem af skolens førende klike til undsætning. Nogen har lagt falske oplysninger om pigen ud på nettet. Veronica besøger Abel Koontz i fængslet. Koontz har tilstået mordet på Lily. Keith griber ind, da en truende lejer, som bor sammen med Wallace og hans mor, nægter at flytte ud.

(Episodetitel: Veronica mars - i - 9)
08.00

Tvins Homeshopping08.15

Rod i køkkenet (22:24)

Dansk madprogram fra 2012. (Kan ses i HD)

Rode får i dette afsnit besøg af DJ, Joakim Hediger og Model, Jackie Lee. De skal kæmpe om, hvem som kan imponere Rode mest med sin yndlingsret. Bliver Jackie, som forsøger sig med orientalsk twist på and med knuste kartofler eller om det bliver Joakims karrygryde med cocktailpølser og kylling. Hvem får champagne med Rode og hvem får opvasken? Rodes udfordring er appelsinfileter.

(Episodetitel: JOAKIM & JACKIE)
09.05

Perception (31) (G)

Amr. krimiserie. (Kan ses i HD)

(Perception)

(Episodetitel: Bolero #307)
09.50

Perception (32)

Amr. krimiserie. (Kan ses i HD)

(Perception)

En forsvundet FBI-agent bliver fundet død,og Pierce bliver nu nødt til at åbne en lukket sag fra sin fortid.

(Episodetitel: Prologue #308)


10.40

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (11) (G)

Amr. actionserie. (Kan ses i HD)

(Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.)

(Episodetitel: THE MAGICAL PLACE )
11.35

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (12)

Amr. actionserie. (Kan ses i HD)

(Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.)

Coulson og Melinda støder på uventede oplysninger om Skyes forældre. Holdet forbereder sig på, at en storm vil ramme S.H.I.E.L.D. akademiet.

(Episodetitel: SEEDS)


12.30

Special Victims Unit (88) (G)

Amr. krimiserie. (Kan ses i HD)

(Law & Order: Special Victims Unit)

(Episodetitel: Futility)
13.25

CSI (131) (G)

Amr. krimiserie. (Kan ses i HD)

(Episodetitel: Killer)


14.20

CSI (132)

Amr. krimiserie. (Kan ses i HD)

Det brutalt maltrakterede lig af en ung kvinde bliver fundet midt i ørkenen. Offeret viser sig at være Zoe, datter af Grissoms tidligere veninde Lady Heather. Et af ligets øjne tilhører ikke offeret, men derimod en tidligere dømt sexforbryder. Grissom konfronterer Lady Heather, som ikke er videre meddelsom, hun og datteren havde afbrudt kontakten, men senere forsyner hun Grissom mod nogle forbløffende beviser i sagen.

(Episodetitel: Pirates of the third reich)
15.10

CSI: New York (97) (G)

Amr. krimiserie. (Kan ses i HD)[··]

(CSI: NY)

(Episodetitel: The cost of living)
16.05

CSI: New York (99)

Amr. krimiserie. (Kan ses i HD)[··]

(CSI: NY)

En undergrundshjemmeside giver brugerne frirum for at tilstå deres største og værste synder. Da flere af brugerne findes myrdet, bliver CSI-holdet involveret i en dybt forstyrrende og uhyggelig sag.

(Episodetitel: Dead inside)


17.00

Special Victims Unit (91)

Amr. krimiserie. (Kan ses i HD)

(Law & Order: Special Victims Unit)

Politiets afdeling for særlige ofre tager sig bl.a. af overgreb mod børn samt andre sexforbrydelser. I New Yorks politi ledes enheden af den strenge men retfærdige politiinspektør Donald Cragen. Blandt hans folk møder vi den hårdkogte veteran kriminalassistent Elliot Stabler og hans partner Olivia Benson. Hun har sluttet sig til afdelingen for at gøre op med sin egen fortid.

(Episodetitel: Soulless)


18.00

Black-ish (6) (G)

Amr. dramaserie. (Kan ses i HD)

(Episodetitel: The prank king)


18.30

Black-ish (7)

Amr. dramaserie. (Kan ses i HD)

Nu er forstadsbørnene igen kommet for langt fra deres kulturelle rødder og har fået for fine fornemmelser! Dre har dem med på sin yndlingsrestaurant i sit gamle 'hood' og børnene vrænger på næsen over stedet og niveauet. Det kan Dre ikke have, så alle bliver beordret til at finde sig et job, så de kan mærke livets alvor. Men nu er det så de pæne hvide naboer, som vrænger på næsen og det er Rainbow ikke begejstret for!
(Episodetitel: The gift of hunger)


19.00

Big Bang Theory (100)

Amr. komedieserie. (Kan ses i HD)

(Big Bang Theory )

Leonard inviterer Penny ud på en romantisk date.

(Episodetitel: THE RECOMBINATION HYPOTHESIS)


19.30

Big Bang Theory (101)

Amr. komedieserie. (Kan ses i HD)

(Big Bang Theory )

Leonard og Penny laver en liste over alle de negative ting i deres forhold. Samtidig laver Sheldon og Amy en video til YouTube.

(Episodetitel: THE BETA TEST INITIATION)


20.00

Sæsonpremiere: Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (67)

Amr. actionserie.

(Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.)

S.H.I.E.L.D. legitimeres igen. Mack og Phil leder holdet, men tingene er ikke, som de plejer. Agent May er ude på for at samle nye hold.

Efter 6 uger i luften, kalder Agent May Mach og Phil hjem. To markabre mord begået under mystiske omstændigheder. Politiet har endnu et offer, som under bedøvelse har set kvinden fra nyhederne - Daisy, også kendt som Quake, som er sluppet fra Mack og Phil adskillige gange. Men hvorfor ikke bare sende en besked? Chefen er overbevist om, at de lod hende slippe. Agent May vil have dem til at undersøge sagen, selv chefen har forbudt dem det. Derfor!

(Episodetitel: Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.)
21.00

Sherlock Holmes 2: Skyggespillet

Amr. drama. (Kan ses i HD)

Den østrigske kronprins findes død, og alle beviser peger på, at det er selvmord. Men Sherlock Holmes er overbevist om, at kronprinsen er blevet myrdet, som en del af en plan, udtænkt af Professor Moriarty. Den videre efterforskning fører Holmes, Watson og spåkonen Sim tværs over Europa, med Moriarty et skridt foran.
Medv.: Sherlock Holmes: Robert Downey Jr. Dr. John Watson: Jude Law. Sim: Noomi Rapace.

Instr.: Guy Ritchie.

23.35

Team Ninja Warrior Danmark (G)

Dansk underholdningsserie fra 2016.

(Episodetitel: TEAM NINJA WARRIOR - I)


00.35

Criminal Minds (120) (G)

Amr. krimiserie. (Kan ses i HD)

(Criminal Minds)

(Episodetitel: Devil's night)
01.30

Criminal Minds (121)

Amr. krimiserie. (Kan ses i HD)

(Criminal Minds)

Holdet får til opgave at opspore en hel gruppe af seriemordere, som myrder striptease danserinder og efterlader deres lig i Indianas majsmarker. Da endnu en danserinde bliver bortført, har analytikerne mindre end to dage til at finde de mistænkte, hvis det skal lykkes dem at forhindre endnu et mord.

(Episodetitel: Middle man)


02.25

Young Guns

Amr. western fra 1988. (Kan ses i HD)

(Young Guns)

John Tunstall har en kvægranch i 1800-tallets New Mexico. Her lever han et stille liv med seks unge mænd, der tidligere har været på kant på loven. De seks arbejder på ranchen, og Tunstall lærer dem at læse, skrive og begå sig. Alt går sin stille gang, indtil forretningsmanden Lawrence Murphy føler sig truet på kvægmarkedet af Tunstall. Med den lokale sherif i sin lomme beslutter Murphy sig for at tage sagen i egen hånd og får Tunstall myrdet med koldt blod. Ude af sig selv rider Tunstalls drenge ud for at finde hans mordere og udøve deres egen form for retfærdighed. William H. Bonney, Billy the Kid, er gruppens naturlige leder, men Billys metoder er ofte tvivlsomme og fører snart gruppen over på den forkerte side af loven.


Medv.: William H. 'Billy the Kid' Bonney: Emilio Estevez. Josiah Gordon 'Doc' Scurlock: Kiefer Sutherland. Richard 'Dick' Brewer: Charlie Sheen. 'Jose' Chavez y Chavez: Lou Diamond Phillips.

Instr.: Christopher Cain

04.15

CSI: Miami (6)

Amr. krimiserie. (Kan ses i HD)

En femårig pige findes død på et toilet på en restaurant, og C.S.I. finder beviser på at morderen forsøgte at smugle hende ud. Calleigh, Delko og Speedle undersøger en kendt sexforbryder, der er blandt stedets stamgæster, men overvågningsvideoen giver ham et alibi. Da holdet leder efter nye spor, viser et fingeraftryk, hvor grusomme metoder nogle er villige til at anvende for at undgå at blive fanget.

(Episodetitel: Broken)
05.00

Hverdagens helte (12)

Dansk dokumentarserie.

I Hverdagens Helte følger vi dagligdagen for ambulance- og brandfolkene fra Falckstationen i Gladsaxe. Denne gang må ambulancebehandleren Simon gøre, hvad han kan, for at berolige en mor, hvis lille dreng lige har haft feberkramper. Og så får brandfolkene nok at se til. De må nemlig både holde styr på en masse børn, når der er børnedag på stationen, og når de bliver kaldt ud til et ubehageligt kemikalieuheld.
Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2017
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə