Në bazë të Planit operativ të programeve dhe masave aktive të punësimit për vitin 2012 dhe Programit të Punës së Qeverisë të Republikës së Maqedonisë 2011 – 2015, Agjencia e Punësimit e Republikës së Maqedonisë, më 27Yüklə 6,05 Kb.
tarix08.11.2018
ölçüsü6,05 Kb.

Në bazë të Planit operativ të programeve dhe masave aktive të punësimit për vitin 2012 dhe Programit të Punës së Qeverisë të Republikës së Maqedonisë 2011 – 2015, Agjencia e Punësimit e Republikës së Maqedonisë, më 27.08.2012 bën

SHPALLJE PUBLIKE

për

për personat e evidentuar si të papunë për t’u përfshirë në programin e stërvitjes te punëdhënësit e njohur1. U bëhet thirrje personave të evidentuar si të papunë, të cilët janë të interesuar të përfshihen në programin e stërvitjes te punëndhënës të njohur, për shkak të punësimit në një periudhë prej tre muajsh, që të paraqiten në klubet e punës së qendrave të Agjencisë së Punësimit të RM-së, ku rregullisht janë të evidentuar si të persona të papunë.

2. Për secilin kandidat që do të zgjidhet dhe që do të përfshihet në programin e stërvitjes, është paraparë ndihmë në para, në një shumë prej 4.400 denarë në muaj.

3. Strërvitja e personave të papunë do të mbahet në lokalet e punës së punëdhënësve në përputhje me programin e stërvitjes, të përgatitur nga ana e punëdhënësit.

4. Personat e interesuar, të cilët janë të papunë sipas pikës 1 të kësaj shpalljeje publike, fletëparaqitjet e tyre mund t’i dorëzojnë prej 27.08.2012 deri 10.09.2012 në klubet e punës së qendrave të punësimit.

5. Kushtet, të drejtat dhe ogligimet më konkrete do të rregullohen me nënshkrimin e marrëveshjes ndërmjet Agjencisë së Punësimit të RM-së, punëdhënësve dhe kandidatëve.

Informata më të hollësishme mund të merren në klubet e punës së 30 qendrave të Agjencisë së Punësimit të RM-së, në qendrën e kontaktimit 02-3298-297 dhe ueb faqen www.avrm.gov.mkAGJENCIA E PUNËSIMIT

E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË


Dostları ilə paylaş:


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2017
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə