Republika e shqipërisë universiteti I tiranëS FAKULTETI I HISTOrisë dhe I filologjisë DEPARTAMENTI I HISTOrisëYüklə 1,01 Mb.

səhifə1/102
tarix25.07.2018
ölçüsü1,01 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   102 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
REPUBLIKA E SHQIPËRISË 
UNIVERSITETI I TIRANËS 
FAKULTETI I HISTORISË DHE I FILOLOGJISË 
DEPARTAMENTI I HISTORISË 
                                                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ARBËRESHËT
 
E
 
ITALISË 
DHE 
ÇËSHTJA
  
SHQIPTARE
  
 
(RILINDJA) 
 
 
 
 
Specialiteti: Histori 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
 
 
 
Kandidati:    
 
 
 
 
                            Udhëheqës shkencor: 
 
Ma. Denisa TARE                                                                            Prof. dr. Ferit DUKA 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    Tiranë, 2016 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
REPUBLIKA E SHQIPËRISË 
UNIVERSITETI I TIRANËS 
FAKULTETI I HISTORISË DHE I FILOLOGJISË 
DEPARTAMENTI I HISTORISË 
Tel/Faks: +355 4 369 987, 
www.fhf.edu.al
 
Adresa: Rruga e Elbasanit, Tiranë 
 
 
 
 
Disertacion i paraqitur nga  
 
Denisa TARE 
 
 
Në kërkim të gradës shkencore 
 
DOKTOR 
                 
 
 
ARBËRESHËT
 
E
 
ITALISË
 
 
DHE
 
ÇËSHTJA
 
SHQIPTARE
 
 
(RILINDJA) 
 
 
Specialiteti: Histori                                                                                               
 
 
 
                             
                
 
 
        Udhëheqës shkencor: 
                   
        Prof. dr. Ferit DUKA 
 
 
 
 
 
M
BAJTUR
,
 MË DT
.
 
....../......./2016 
 
1.  .................................................... Kryetar 
2.  .................................................... Anëtar  (oponent) 
3.  .................................................... Anëtar  (oponent) 
4.  .................................................... Anëtar 
5.  .................................................... Anëtar 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tiranë, 2016 
Dostları ilə paylaş:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   102


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2019
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə