SáTÁnizmusYüklə 21,13 Kb.
tarix06.02.2018
ölçüsü21,13 Kb.

SÁTÁNIZMUS

Mi a sátánizmus: Sátánizmusnak a központosított vezetéssel nem rendelkező, de már ördögimádóknak tekinthető szervezetek összességét nevezzük, amelyek célja az ördög előremenetelét szolgálni a földön.

  • Ezen csoportok az ördögimádat különböző szintjein állnak itt a ma divatos ezoterizmustol egészen a kemény sátánizmusig beszélünk

  • Mindegyikkel az a probléma, hogy Istenpótló eszközök

(1) TAGJAIK NEM TUDATOSAN SZOLGÁLJÁK A MÁSIK OLDALT

EZOTERIKA (titkos): Ezen hiedelmek azért veszélyesek, mert elszakítják az embert a realitástól pl: csillagjóslás: az ember könnyen a rabjává válhat és egy idő után élete mozgatója lesz. Az ebben hívő csoportok a féligazságok rabjai ugyan a csillagok állása befolyásolhatja az emberik hangulatát, de ezt eltúlozzák, és egyedüliként ismerik el. Így az életüket nem isten jelenlétében élik, hanem a csillagok állása szerint. Ezen mozgalmak erejét és utánpótlását biztosítják a ma oly divatos fantasy filmek l: HARRY POTTER, GYŰRÜK URA.

NEW AGE (új kor): Keleti vallások, gnoszticizmus, spiritualizmus egyvelege. Egy a médiumok által hírdetett tanon alapszik. Elődjét 1875-ben alapították. Maga a mozgalom elinditása Alice A. Bailt nevéhez fűződik. Aki egyben e mozgalom főpapja médiumként üzeneteket kapott a bölcsesség mesterétöl tibetböl amiböl megalkotta a “tervezet” nevü tangyüjteményt. A mozgalom 1975-ig rejtve müködött majd meghírdette az új kor Kriszusának eljöttét. Eleinte humanitárius és pacifista mozgalomként gyüjtöttek híveket.

CÉLJAI Elmosni az okkultizmus és a tudomány közti határokat. Mindenre kiterjedő béke aminek érdekébe a nemzetállamok elpuszitandók. A fajilag felsőbrendü nyugati társadalom győzelme. Vezetőjük szerint lucifer az emberiség ura.

Egy beavatási szertartás során a több rostán átment tagokat lucifernek szentelik. Szabad kábitószerfogyasztáős.

SZIMBÓLUMOK: horogkeresz, 666, szivárvány (híd lucifer és az ember közt). A vallás a LUCIFER PABLISHING COMPANY-ra (L. kiadó vállalat) támaszkodik, amej a világ minden nagyvárosában tanfolyamokat szervez, és terjeszti tanait.

MAITREYA: A new age jövőképében ő ugymond Lucifer földi hejtartója. A leendő világrend vezetője az új kor messiása.

TOVÁBBI PROBLÉMÁK: Birtokukba van több zenei és könyvkiadóválalat (pl: az USA-ban 52 kiadóbol csináltak egy cartelt) Valamint Hollywoodi szinészek is támogatják őket , tökéletesen kezelik a mádiát. Terjedésüket segitik a fantasy játékok, filmek. Szoros kapcsolatokat ápolnak a zöldekkel és a szabadkőművességgel.

VIZÖNTŐ KORA: A csillagászok szerint a föld a halak csilolagjegyből (1950-2000)-közt átlépett a vízöntő jegybe /ezoterizmus/ ezzel végetér Krisztus kora és vele a kereszténységé is. Ez a váltás elhozza Lucifer korát amibe Maitreya a kriszus. A mozgalommal szoros kapcsolatot ápolt Adolf Hitlerrel (aki M. előggye).

De mivel a mozgalom nem Istentől való ezért bokásra ítéltetett (mint minden szekta így a NEW AGE vesztét is saját hatalomvágya okozza maj. A bomlás jelei már megmutatkoztak, mivel engedték a szervezet apokaliptikus szárnyát megerűsödni (2000-re világvégét hírdettek) ezért több végleges szakadás támadt köztük. Ám ezen szervezetek töbnyire átalakulnak tagjaikat átmentve más néven tovább hírdetik tanaikat.

(2) TAGJAIK TUDATOSAN SÁTÁNISTÁK

A modern kori sátánizmus attya ALEISTER CROWLY: Két alapvető mozgatója volt a szex és az ördög, e kettőt vegyítette és megalkotta szexuális mágiákat taglaló művét. Több mozgalom tagja, de mivel vezerő szerepet sehol nem szánnak neki ezért saját egyházat alapít ( 1920 SZICILIA: SÁTÁN KOLOSTORA NÉVEN). Itt kultikus orgiákat tartottak am a kolostort bezárják a feltételezett emberáldozatok miatt. Ugyanis a sátánizmus azen szintjén ez sem ritka. A sátánnakm felajánlott állatot megölik és vérét az oltárul szolgáló mesztelen nő testére folyattyák. Legtöbször ez a szertartás csúcsa, de van hogy a nő is áldozatul esik. Ezen kolostort az általa létrehozott ( ORDO TEMPLI ORIENTSZ “ keleti templom rendje”) tartotta fenn. A kérdés joggal merül fel ki ez az “ember”? a kérdésre maga válaszol – Hitler előtt én vagyok az első- . Életviteléböl adódóan heroin és kokain függő is.

CROWLY ÉS A SZEXUALITÁS KAPCSOLATA: Betegesen perverz ember volt akinek lételeme aberrációji. Partnerei az őt istenitő követőiböl kerültek ki (lehettek férfiak és nők egyaránt). Aktusaihoz szorosan kapcsolódot, hogy kiélte partnere ürülékével hajlamait ezt egy alkalommal el is fogyasztotta ahogy ő írja “szentmisét mutatott be”.Halála után követői himnuszt énekeltek és különböző szertartásokat mutattak be a sátánnak kriptája előtt.


KORTÁRS SÁTÁNIZMUS: Egyik vezér alakja LaVey nevű férfi, aki az USA-ban bejegyzett Sátán Egyházát alapította életműve a különböző mitológiákon alapuló szertartáskönyv, amit, kézikönyvként használnak

(3)ROCKZENE

Ma a rocknak legalább 70 fajtája ismert ismerjünk meg néhányat a veszéjesebbek közül.

HEAVY METAL: - Alice Cooper Ezen és mindeb rock fajta alapvető jellemzője a beet a dallam ami ebben az esetben

- Eric Clapton a féktelen dobra és a hangerőre épül amit oly mértékben megemelnek, hogy az az

- Jimmy Page emberekben félelem érzetét kelti. A dobos által vezetett beetet a gitáros követi.A kutatók

- Jimmi Hendrix szerint a szinkópa szerü dallam alkalmas a szexuális vágyak felfokozására. A dallam

rendszrt a rock “alkotói” az afrikai törszk dallam világábol emelték ki. /Lényegében ezt

használja lecsupeszítva a mai ugynevezett disco zene/

ACID ROCK: A halgatóság jórésze drogfüggő és maga a zene is dicsőiti a drogokat

  • BEATLES – Jellow sunmarin (LSD-s fikció)

  • ROLLING STONS –Brown sugar (HEROIN+SZTRICHNIN+KOFFEIN)

-Sister Morfium (morfium nővér)

-Cusin cocain (kokain kuzin)

-Silver lady (fecskendő neve)

SÁTÁNISTA ROCK: Ennek a kategóriának a kialakulásához kellett a kor szimbólumainak (ELVIS, BEATLES…) szexualitáshoz és a könnyüdrogokhoz való erkölcsromboló hozzáállása.

BLACK SABBATH: A kihívó nevet Ozzy Ozborn 1969-es belépése óta használják. Ozzy a sátánista rock fenegyereke igazi showman leghíresebb mutatványa mikor denevérek fejét harapja le és maradványait a közönség közé szórja így segítva hezzá a nézőket a rockzene katarzisához a happening-hez. Ami eleinte spontán volt jelen a zenében ma ezt provokálják. A sabbath zenéjével arra készteti halgatóit, hogy engeggyék szabadjára a bennük levő agressziót.

LED ZEPPELIN: Az angol csapat a nyíltan sátánimádó gitárosának J. Page-nek köszönheti sikerét aki a kedvenc dalát (Prisence)-t minden koncerten a sátán dicsőségére ajánlja.

EGYÉRTELMÜEN SÁTÁNISTA DALSZÖVEGEK:

AC/DC: (ANTI CHRIST/DEAD to CHRIST) A névben szereplő villám TOR-nak a rock istenének jelképe

HELL’S BELLS (POKOL HARANGJAI)”Romboló menydörgés vagyok én/…/fiatal vagy de meghalsz/em szedek fogjokat/egy életet sem kímélek/megvannak a harangjaim ó igen elviszlek a pokolba/az enyém leszel a sátáné leszel”

HIGHWAY TU HELL (AUTÓSZTRÁDA A POKOLBA):”Hé sátán megfizettem a tartozásom egy rock együttesben, játszom”

DEAD KENNEDYS: I KILL CHILDREN (MEGÖLÖM A GYEREKEKET) Isten azt mondta, hogy nyúzzalak meg élve / megölöm a gyerekeket, szeretem nézni, ahogy meghalnak /…/rájuk gázolok, szétlapítom őket / hallani akarom sikításukat…/

KISS: (KINGS IN SATAN’S SERVICE) a név olyan a sátánnak felszentelt embereket jelöl, akik kiszolgálják őt. MENNYDÖRGÉS ISTENE: egy démon nevelt fel / azért hogy uralkodjak, mint ő, aki van / a saját gyönörűségemre szólítom a sötétséget / és megparancsolom, hogy ereszkedj térdre a sötétség istene előtt./…

(4) A SÁTÁNIZMUS CSÚCSA A FEKETEMISE
Dostları ilə paylaş:


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2019
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə