Dragi člani in članice Društva Downov sindrom SlovenijaYüklə 10,91 Kb.
tarix26.03.2018
ölçüsü10,91 Kb.

Dragi člani in članice Društva downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na
VIKEND SEMINAR

ki bo potekal od 5. – 7. maja 2017 v Kranjski Gori – hotel Kompas. Seminar je namenjen družinam, ki imajo otroka z downovim sindromom v starosti od 8 – 18 let .
Poleg sprostitve in oddiha je namen srečanja predvsem pridobivanje novih znanj, izmenjava izkušenj ter vprašanj, ki se rojevajo v družinah. Zato bomo tekom seminarja izvedli dve predavanji, med katerimi bo za varstvo otrok poskrbljeno. Točen urnik in teme predavanj bodo znani naknadno.

Cena vikend seminarja znaša 70 EUR za osebo nad 12 let (ožji družinski član) , 50 EUR za otroke od 3. do 12. leta. Za otroke do 3. leta starosti in za osebe z downovim sindromom je seminar brezplačen. Cena vključuje dve predavanji, bivanje v hotelu Kompas, polni penzion, neomejen vstop v bazen Aqua Larix, bazen Sprostitvenega centra Kompas ali Svet vode Špik, 30% popust na vstop v savno (do 3 ure) ter prostor za druženje in predavanje.

Prosimo, da svojo udeležbo na seminarju potrdite tako, da izpolnite priloženo prijavnico ter nam jo pošljete najkasneje do 10. marca 2017 na naslov Društvo downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana ali e-mail : downov.sindrom.slo@gmail.com. Število mest je omejeno! Prednost pri udeležbi bodo imele družine, katere so do sedaj v manjši meri koristile dejavnosti v okviru društva downov sindrom Slovenija in ki imajo poravnane svoje obveznosti do društva.

__________________________________________________________________________________PRIJAVNICA

Na vikend seminar v Kranjski Gori med 5.5. – 7.5.2017 prijavljam sledeče osebe:IME

PRIIMEK

DATUM ROJSTVA

NASLOV (poštni ali elektronski), številka GSM

1.*

2.


3.


4.


5.


* kot prvega navedite družinskega člana z DS.
V _________________, dne ________ ______________________

(ime, priimek in podpis prijavitelja)

Dostları ilə paylaş:


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2019
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə