Kurban Bayramı’nda Japonya & Kore 28 AĞustos 05 eylüL 2017



Yüklə 66,23 Kb.
tarix15.03.2018
ölçüsü66,23 Kb.
#31973

cid:1654ac5d-a62e-4022-a1a4-443917b89ff8@terrayapi.terraholding.local

Kurban Bayramı’nda Japonya & Kore

28 AĞUSTOS – 05 EYLÜL 2017

Tokyo(4) – Kyoto(3) – Osaka- Seul (1)

4* Otellerde Konaklama

TÜRK HAVAYOLLARI VE ASIANA TARİFELİ SEFERİ İLE




Gidiş

Dönüş

Tarihler

 

Günler

İstanbul- Tokyo Kalkış ve İniş Saatleri

Seul-İstanbul
Kalkış ve İniş Saatleri


Tokyo

Seul

28 Ağustos

05 Eylül

Pazartesi Salı

01.40 – 19.30


23.45 – 05.05+

1. Gün: İSTANBUL – TOKYO // 28 AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ
27 Ağustos saat 22.30’da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde buluşuyoruz. Saat 01.40’da Türk Havayollarının TK-52 sefer sayılı uçuşu ile Tokyo’ya uçuyoruz. Yerel saat ile 19.30’da varış. Alanda bizi bekleyen aracımız ile konaklama yapacağımız otelimize transfer oluyoruz. Konaklama Tokyo otelimizde.

 2. Gün: TOKYO // 29 AĞUSTOS 2017 SALI


Kahvaltının ardından panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Şehir turumuzun ilk durağında ünlü Asakusa Bölgesini ve Sensoji Tapınağını geziyoruz. Ardından Dünya’nın ikinci uzun kulesi Sky Tree ve ihtişamlı Kraliyet Sarayı panoramik olarak göreceğimiz yerler arasında daha sonra şehrin panoramik manzarasını görebileceğimiz Roppongi Hill’s’e çıkıyoruz. Sonrasında Tokyonun en ünlü caddesi Ginza ve ünlü yaya geçidi ile bilinen Shinjuku’yu göreceğiz. Turumuzun sonra serbest zaman. Konaklama Tokyo otelimizde.
3. Gün: TOKYO // 30 AĞUSTOS 2017 ÇARŞAMBA

Kahvaltımızın ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin Ekstra olarak düzenleyeceği Nikko Turu’na katılabilirler. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Japonya’nın en güzel yerlerinde birisi olan Nikko’da önce Chunzenjiko’yu ve burada bulunan harika gölün etrafını gezecek ardından Kegon Şelale’leri ziyaret edeceğiz. Öğle yemeğimizin ardından 15000 iş çi tarafından günümüzün parası ile üç yüz milyon Euro’ya mal olan Toshogu Mabedini göreceğiz. Gezimizin ardından Tokyo’ya dönüyoruz. Konaklama otelimizde.



EKSTRA: Nikko Turu (Öğle Yemekli) 185-$ ( Kişi Başı )

4. Gün: TOKYO // 31 AĞUSTOS 2017 PERŞEMBE

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin Ekstra olarak düzenleyeceği, Fuji&Hakone turuna katılabilirler. Turumuzda önce eski çağlardan beri Japon halkının kutsal kabul ederek taptığı, 3.776 metre yüksekliği ile Japonya’nın en yüksek dağı olan Kutsal Fuji’ye gideceğiz. Bu görkemli dağa yaklaşabileceğimiz uygun noktaya ulaştıktan sonra 1,5 saat uzaklıktaki Hakone’ye varıyoruz. Ashi Gölü’nde yapacağımız tekne gezisinde doğa harikası coğrafyada keyifli vakit geçirip, fotoğraf çekme fırsatı elde edeceğiz. Tur sonrası Tokyo’ya dönüyoruz. Konaklama otelimizde.


EKSTRA: Fuji & Hakone Turu 175-$ ( Kişi Başı )

******Yarın olacak tren yolculuğunda rahat hareket etmemiz için bagajlarımızı sabah erken saatte özel otobüs ile Kyoto’ya yollayacağız. Bu nedenle bagajlarınızı hazırlamanız gerekmektedir. Ayrıca yarın için yanınıza kullanmak isteyeceğiniz küçük bir sırt çantası hazırlamanızı öneririz *******

5. Gün: TOKYO - OSAKA - KYOTO // 01 EYLÜL 2017 CUMA

Kahvaltımızın ardından tren istasyonuna transfer olacağız. Japonya’nın en önemli ekonomi, ticaret ve sanayi merkezlerinden olan Osaka doğru yola çıkıyoruz. Panoramik şehir turumuza 17.yüzyılda inşa edilmiş ve Japon mimarisinin en güzel örneklerinden olan Osaka Kalesi ve iki kuleden oluşan Umeda Sky Gökdeleni ile başlayacağız. Turumuzun devamında bu modern mega kentin tadını çıkartmak ve alışveriş için Shinsaibashi serbest zaman. Sonrasında otobüs ile Kyoto’ya hareket ediyoruz. Otele transfer ve geceleme.



6. Gün: KYOTO // 02 EYLÜL 2017 CUMARTESİ

Kahvaltımızın ardından panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Japonya’nın geleneklerine en bağlı olduğu güzel ve ruhani eski başkent Kyoto aynı zamanda halkın geleneksel kıyafetlerle dolaştığını görebileceğimiz ender yerlerden biri. Sannenzaka ve Ninenzaka keyifli bir yürüyüş yaparak altında akan suyun kutsal olduğuna inanılan Kiyomizu Tapınağı’na varacağız. Sonrasında Kinkajuki Tapınağı’nı görecek ve otelimize transfer olacağız. Serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz öğleden sonra yarım gün sürecek olan Ekstra Nara turuna katılabilirler. Turumuzda UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Nara’ya gideceğiz. İlk önce Horyuji Tapınağı’nı görecek ardından Todaiji Tapınağı’nı, büyüleyici Yoshikien bahçesini ve Ceylan Parkını ziyaret edeceğiz. Sonrasında Kasugataisha Mabedi’ni görecek ve Kyoto’ya döneceğiz. Konaklama otelimizde.



EKSTRA: Nara Turu 160-$ (Kişi Başı )

7. Gün: KYOTO // 03 EYLÜL 2017 PAZAR

Kahvaltıdan sonra serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin Ekstra olarak düzenleyeceği Hiroşima & Miyajima turuna katılabilirler. Turumuzda önce hızlı tren ile Hiroşima’ya gidiyoruz. Burada Hiroşima Kalesini dıştan göreceğiz ve UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki Barış Anıtı Parkı’nı gezeceğiz. Ardından Feribot ile Miyajima adasına gideceğiz. Sonrasından Itsukushima Mabedi’ni görecek ve Kyoto’ya döneceğiz. Gezimizin ardından serbest zaman. Geceleme Kyoto otelimizde.



EKSTRA: Hiroşima & Miyajima 399-$ ( Kişi Başı )

8. Gün: KYOTO – OSAKA – SEUL // 04 EYLÜL 2017 PAZARTESİ

Bu sabah erkenden Osaka Havalimanına transfer oluyoruz ve saat 09:30’da Asiana Havayolları OZ115 sefer sayılı uçağı ile Seul’e uçuyoruz. Yaklaşık 2 saatlik uçuşumuzun ardından saat 11:20’de Seul kentine varıyoruz. Pasaport işlemlerinin ardından panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Göreceğimiz yerler arasında 1395 Yılında Jaseon Hanedanı’nın kurucusu olan Kral Taejo tarafından yaptırılan Gyeongbokgung Sarayı, şehrin kalbinde yer alan Insa Dong caddesi ve birçok pahalı markaya ev sahipliği yapan Myeong-Dong caddesi göreceğimiz yerler arasında olacak. Turumuzun ardından otelimize hareket ediyoruz.Bu akşam dileyen misafirlerimiz ile Ekstra Han Nehri Tekne gezisine katılabilirler. Kore yarımadasının en büyük 4. nehri olan ve şehri ikiye bölen bu nehirde Seul halkının su kenarında yaşantısına tanıklık edebilirsiniz. Bu gezimizde Seul’u ışıklar altında görme imkânına sahip olacaksınız (akşam yemeği dahil değildir) Geceleme Seul otelimizde.



Ekstra Han Nehri Tekne Turu: 55-$ ( Kişi Başı )

9. Gün: SEUL – ISTANBUL // 05 EYLÜL 2017 SALI

Kahvaltının ardından serbest zaman (otelde geç check-out garantisi bulunmamaktadır). Akşam saatlerinde rehberinizin bildireceği zamanda otelden Seul havalimanına transfer olacağız. Saat 23:45’de kalkan Türk Hava Yolları’nın TK89 sefer sayılı uçuşu ile Seul’den İstanbul’a uçacağız. Geceleme uçakta. Varış 06 Eylül sabah saat 05:05’de olacak. Turumuzun sonu.



****** Ekstra turlar minimum 25  kişinin katılması halinde gerçekleştirilecektir*****


TURUN ARTILARI



* Dünya’nın ikinci uzun kulesi Sky Tree ve ihtişamlı Kraliyet Sarayını göreceğiz

*Japonların Kutsal Dağı Fuji’yi görüp Hakone’yi ziyaret edecek ve Ashi Gölü’nde tekne turu yapabileceğiz
*Muhteşem doğal güzelliğiyle Japonların kutsal mekanı Miyajima adasını göreceğiz
*Japon sanat, kültür ve sanayisini içinde barındıran Nara kentinde Japon kültür ve yaşantısının tanığı olacağız.
*Eski Başkent Kyoto'da kendimizi Japon kültür ve tarihinin içinde hissedeceğiz.
*Hiroşima Barış Anıtı parkında Atom Bombası saldırısında hayatını kaybedenleri anma ve felaketin boyutlarını görme fırsatı yakalayacağız.


*Kore’nin başkenti Seul’u keşfedeceğiz

 



JAPONYA & KORE



2/3 Kişilik Odada Kişi başı Paket Fiyat

Single Oda Farkı

0-2 Yaş

2-11 Yaş

Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro 4* vb.


http://www.metropolitan.jp/
Nikko Princess Hotel Kyoto 4* vb.

http://www.nikko-jalcity.com/domestic/kansai/kyoto/

Best Western Premiere Hotel Kukdo Seul 4* vb.

http://www.hotelkukdo.com/eng/index.php



2.990-$

800-$

550-$

2.940-$



İÇ HAT BAĞLANTI ÜCRETLERİ

ŞEHİR

ANKARA

İZMİR

ADANA

KIBRIS

FİYAT

75-USD

75-USD

120-USD

135-USD

****Bağlantı ücretleri ilgili sınıftan yer olmasına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Paket Fiyata Dahil Hizmetler :

  • Türk Havayolları Tarifeli seferi ile İstanbul– Tokyo / Seul - İstanbul gidiş – dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti

  • Havalimanı vergileri

  • 4* Otellerde oda-kahvaltı dahil konaklamalar

  • Tokyo – Osaka arası hızlı tren ekonomi sınıfı bileti ve vergileri

  • Osaka - Kyoto arasında özel transfer

  • Tokyo – Kyoto arasında bagaj gönderim ücreti

  • Osaka- Seul arası Asiana Havayolları ekonomi sınıfı uçak bileti ve vergileri

  • Programda dahil olarak belirtilen tüm geziler

  • Havalimanı – Otel – Havalimanı arası transferler,

  • Türkçe Rehberlik Hizmeti  


Paket Fiyata Dahil olmayan Hizmetler :

  • Yurtdışı çıkış fonu

  • Öğle ve akşam yemekleri

  • Yemeklerde alınan içecekler

  • Seyahat Sigortası

  • Bahşişler

  • Kişisel harcamalar

  • Ekstra Turlar




SIKÇA SORULAN SORULAR



Sağk

Düzenli ilaç kullananların, ihtiyaçtan daha fazla ilacı yanlarında getirmeleri önerilmektedir. Çünkü ülkede her türlü ilaç bulunamıyor. Bunun yanı sıra ciddi bir sağlık sorununuz varsa (kalp, tansiyon, şeker vs.) doktorunuz tarafından imzalı bir belgeyi yanınızda bulundurmanız yararlı olacaktır. Ayrıca çeşme suyu içmemeniz, ilk defa sizin açacağınız kapalı şişe su içmenizi öneririz.




Vize Bilgileri

Kore ve Japonya çipli pasaportlardan vize istememektedir. Eğer eski pasaportunuzu (Lacivert) kullanıyorsanız vize almanız gerekmektedir. Japonya tüm giriş yapan kişilerden girişte parmak izi almaktadır.


Uçuş Süreleri

İstanbul – Tokyo: 11.5 saat

Seul – İstanbul: 12 saat




Para Birimi

Japonya Para birimi Yen’dir. Güney Kore para birimi Won’dur. Bu gezi için yanınıza USD almanızı ve bunun da küçük birimlerini yanınızda bulundurmanızı öneriyoruz.


Saat Dilimi

Türkiye ile her iki ülke arasında +6 saat fark bulunmaktadır. Türkiye’de saat 12.00 iken seyahat edeceğimiz ülkelerde saat 18.00.


Telefon Kullanı

Tüm cep telefonu operatörleri eğer telefonunuz uluslararası dolaşıma açıksa kullanılabilmektedir. Ancak ülkenin bazı kesimlerinde şebeke olmayabilir.


Kıyafet ve Gerekli

Eşyalar

Yanınıza kolayca giyip çıkarabileceğiniz tişörtler, kısa ve uzun kollu gömlekler, pamuklu pantolonlar, rahat yürüyüş ayakkabıları ve ince bir mont ya da hırka almanızı öneririz. Sentetik olmayan ve pamuklu kıyafetler tercih etmenizi tavsiye ederiz. Yağmur ihtimaline karşı bir yağmurluk ve şemsiye de getirebilirsiniz. Bunun dışında şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz.


Yemek Kültürü

Bölgede Uzakdoğu yemek kültürüne ait bir mutfak hakim. Sokak satıcılarından bir şey almamanızı öneririz. Bunun yanında gideceğimiz restoranlar ve otellerde alacağımız yemeklerin damak tadınıza uygunluğunu fark edeceksiniz.


Elektrik

Japonya’da genelde 100 V kullanılıyor. Japonya’da İngiliz tipi üç pimli prizler kullanılmaktadır.Prizlerin uymadığı yerlerde sorun yaşamamak için elektronik mağazalarında satılan üniversal fiş adaptörlerinden alınabilir. Prizlerin örnekleri http://localti.me/tokyo-japan sitesinden görülebilir. Adaptör getirmenizi öneririz. Kore’de Türkiye’de olduğu 220V ikili prizler kullanılıyor. Adaptöre gerek yoktur.


Alışveriş

Her iki ülke de özellikle elektronik konusunda tam bir alışveriş cennetidir. Onun haricinde geleneksel kıyafetler ve hediyelik eşyalar alınabilir.

Binrota havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Binrota sorumlu tutulamaz. Binrota gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergahını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Binrota, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Binrota sorumlu tutulamaz. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir.
Yüklə 66,23 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə