Pris for gylden idé Herkules kjøpesenter I Skien har gjennom et samarbeid med Nav gitt arbeidssøkere opplæring og praksis I varehandelYüklə 5,98 Kb.
tarix02.01.2018
ölçüsü5,98 Kb.
#19171

Herkules kjøpesenter vantPris for gylden idé
Herkules kjøpesenter i Skien har gjennom et samarbeid med Nav gitt arbeidssøkere opplæring og praksis i varehandel. Det har vært så vellykket at kjøpesenteret vant prisen «Den gylden idé» under den store bransjekonferansen i regi av Nordic Council of Shopping i Oslo.

Bransjekonferansen samlet representanter for kjøpesentre i hele Norge.

– Vi har lenge jobbet med å utvide servicebegrepet for de butikkansatte, med det mål å skape stolthet og samhold. Det arbeidet har vi videreført for arbeidssøkere også, sier senterleder Ronny Sundvall ved Herkules kjøpesenter.

Kjøpesenteret Herkules startet egen skole for ansatte i 2009 for å øke kunnskapen og ikke minst stoltheten til faget varehandelen. Over 140 ansatte har tatt kurset.Arbeidstrening gir jobb
Nav Skien var interessert i et samarbeid slik at arbeidssøkende også kunne få mulighet til å lære om hva om kreves for å jobbe i varehandelen.

–Målet vårt var først og fremst å øke stoltheten og kunnskapen til faget vårt, samtidig som vi også tar et betydelig samfunnsansvar med å få flere ut i jobb. En viktig bieffekt har vært integrering av fremmedspråklige i varehandelen, sier senterleder Ronny Sundvall ved Herkules kjøpesenter.

Samarbeidet, som heter Herkules Trainee, er et utvidet kurs om går over 15 uker og som gir både teoretisk og ikke minst praktisk kunnskap ved at deltagerne utplasseres i butikker på senteret.

24 av 27 i jobb
Så langt har 27 deltagere gjennomført trainee-kurset, og hele 24 personer har fått seg jobb.

–Antall personer ut i jobb er selvfølgelig veldig gledelig, men også holdningene til de personene som har gjennomført programmet er også fantastisk, sier Sundvall.

Juryen har denne begrunnelsen for at Herkules nådde til topps under Nordic Council of Shopping sin bransjekonferanse:

Et veldig fint grep for å bistå en gruppe i samfunnet som sliter med å få seg jobb. Senteret har her tenkt utenfor boksen og skapt arbeidsplasser og goodwill! Flott med samarbeid med NAV for å rekruttere nye ansatte til varehandelen. Aktiviteten har gått hjem hos NAV i en slik grad at andre sentre også har begynt. Gode resultater og at andre "hermer" taler for seg!

Blir lagt merke til
Herkules-skolen og arbeidet som er lagt ned i snart syv år har blitt lagt merke til av andre kjøpesentre i Norge, ikke minst innad i Sektor Eiendomsutvikling, som drifter 26 kjøpesentre over hele landet.

– Sektor Eiendomsutvikling har siden 2005 jobbet med servicebegrepet for butikkansatte. Herkules har virkelig tatt service til et nytt nivå og har på mange måter dannet skole for hvordan man bør jobbe med service. Herkules kjøpesenter har virkelig hatt en positiv utviklingen, sier Marianne Mazarino Håkonsen markedsdirektør i Sektor Eiendomsutvikling AS.For mer informasjon kontakt:

Senterleder Ronny Sundvall

Tlf: 35 90 52 22

E-post: Ronny.Sundvall@herkulessenter.noSektor Eiendomsutvikling AS er et rendyrket kjøpesenterselskap som forvalter, utvikler og markedsfører 26 kjøpesentre i Norge. Selskapets mål er å skape vekst for sine leietakere og positive kjøpsopplevelser for sentrenes kunder. Den samlede senteromsetningen i 2011var på NOK15,3 mrd.
Yüklə 5,98 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə