Bli en kräsen konsumentYüklə 95 Kb.
tarix20.09.2018
ölçüsü95 Kb.
#69757

BLI EN KRÄSEN KONSUMENT

ÄT RÄTT, FÅ ETT FRISKARE LIV UTAN TILLSATSER

En av de bästa föreläsningar ”du” varit på. Föreläsningen tar upp hur vi i vårt dagliga liv kan påverka vår hälsa och vår miljö genom vår konsumtion.


Tommy Svensson som bl.a. skrivit boken ”Handbok för den kräsne konsumenten” som handlar om våra tveksamma tillsatser i mat, dryck och godis och vilka problem de kan orsaka vid överkänslighet eller överkonsumtion.

Han är även känd från ”Matakuten” på TV4 både under 2008 och 2009. Matakuten handlar om skolmaten och vad barnen får i sig i skolan.
Tillsatserna i mat har ökat dramatiskt de senaste åren. Vad är det vi stoppar i oss? Är tillsatser ett sätt för tillverkaren att lura oss konsumenter, så de själva tjänar mera pengar?

I samma takt som maten försämrats, har också allergier, diabetes, astma och andra kostrelaterade sjukdomar ökat.Vi tar även upp frågor om vår vardagsmiljö, våra varor, är kolesterol-sänkande produkter och lättmargariner så bra som reklamen påstår?

E-märkning, kan man lita på KRAV? Oseriösa företag och vad vi bör tänka på när vi handlar.
Detta är en föreläsning du inte får missa, Tommys inspirerande, spännande, och underhållande sätt att föreläsa, ger många nya tankar och förändrar förmodligen många inköp i framtiden.


Du har även möjlighet att köpa Tommys böcker ”Handbok för den Kräsne Konsumenten”, ”Handbok vid Graviditet och Amning” och

Handbok om Vitaminer” till reducerat pris.
Utbildningscenter, ett företag i tiden.

Bokning: 070-34 44 984

Yüklə 95 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2022
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə