Republika e shqiperise agjencia e prokurimit publik dokumentat standardeYüklə 30,4 Kb.

səhifə23/35
tarix14.09.2018
ölçüsü30,4 Kb.
1   ...   19   20   21   22   23   24   25   26   ...   35

Dokumentat Standarde të Tenderit 
Tipi te jete Cilinder , doreza te kete keto specifikime:
gjatesi 135mm, lartesi 60mm, diametri 19mm, trashësi 1mm.
Materiali Çelik, përmasat e rozetës  Φ53x10x0.8mm, trashësi 1 mm
Brave e thjeshte 
Te jete Brave me  cilinder, 65x85mm.  Sistemi  I bravave te lejoj ndryshimin  e   celesit  duke
përdorur   nje   celes   special,   ne   kete   menyre   nuk   është   e   nevojshme   për   te   hapur   braven.Te
përbehet nga material çeliku me lyerje zinku.
Doreza per brava te thjeshta
Kjo dorezë dere te jete  per perdorim te gjere ne dyer të brendshme me brave te thjeshte. Te jete
një dorezë cilësore dhe rezistente, trupi i saj te jete  i përbërë prej material çelik, dhe ku doreza të
kete te përfshirë rosetën në formë cilindri dhe aksesorët e montimit.
Brave sirtari sekrete
Gjeresia e braves te jete 20 mm. Materiali çelik i kromuar. Te kryej kyçje qendrore me celes per
sirtarin si edhe te kete komponentet ekstra te cilet ndihmojne per kyçje te pavarur. Brave ne
perputhje me cilindrat e profilit Europian.
Brave sekrete 3 kunja 
Gjeresia e braves te jete 20 mm. Materiali çelik i kromuar.Tipi te jete cilinder
Doreze per brava sekrete me 3 kunja 
Kjo dorezë dere te jete  per perdorim te gjere ne dyer të brendshme me brave te thjeshte. Te jete
një dorezë cilësore dhe rezistente, trupi i saj te jete  i përbërë prej material çelik, dhe ku doreza të
kete te përfshirë rosetën në formë cilindri dhe aksesorët e montimit. Gjeresia e braves te jete 20
mm. Materiali çelik i kromuar.Tipi te jete cilinder
Doreza Bronxi 
Doreza per dyer te blinduara,materiali te jete metalik .Ky produkt mjaft elegant perdoret per
dyert e blinduara per te bere te mundur hapjen dhe mbylljen e tyre, material qe eshte mjaft
rezistent dhe me ngjyre terheqese si Bronzi. Dimensionet te jene sipas preventivit
Doreza Mobilje
Materiali alumin, ne vendosjen ne mobilje te jete e pajisur me dy vrima m5 per kapjen e tyre ne
trupin e mobiljes.Rezistente ndaj agjenteve kimikë, ngjyra natyrale ose e zeze.
Doreza dritare shine (skolever)
73


Dokumentat Standarde të Tenderit 
Doreza  te  jete  e  vendosur ne  skajet  e  dritares  dhe  te  mundesoje   hapjen  nga  te  dyja  krahet
,materiali te jete rezistent dhe me ngjyren e kasave .
Doreza D/A dyer
Materiali alumin, te jete e pajisur me dy vrima m5 per kapjen e tyre ne trup te deres.
Rezistente ndaj agjenteve kimikë, ngjyra natyrale ose e zeze.
Doreza D/A dritare
Materiali alumin, te jete e pajisur me dy vrima m5 per kapjen e tyre ne trup te dritares.
Rezistente ndaj agjenteve kimikë, ngjyra natyrale ose e zeze.
Koc rimeso shirit MDF
Te jete me dimensione 3-5 cm ,e cilesise se pare dhe te trajtohet lehtesisht per ngjitje me ngrohje 
Kraheza D/A
Materiali alumin  i trajtuar  sipas standartit ALMgSi0.5
MDF 17 mm ngjyre Gonja
Te jete rezistente ndaj lageshtise ,materiali fiber druri i klasit te pare me dimensione 2440 x 1220
x 17 mm 
MDF 17 mm ngjyre Rover
Te jete rezistente ndaj lageshtise ,materiali fiber druri i klasit te pare me dimensione 2440 x 1220
x 17 mm 
MDF 0.8  mm 
Te jete rezistente ndaj lageshtise ,materiali fiber druri i klasit te pare me dimensione 2440 x 1220
x 8 mm ,densitet  630-840 kg/m3
MDF 0.4  mm 
Te jete rezistente ndaj lageshtise ,materiali fiber druri i klasit te pare me dimensione 2440 x 1220
x 4 mm ,densitet  730-750 kg/m3
Mentesha mobilje
Materiali te jete alumin  i trajtuar  sipas standartit ALMgSi0.5
74


Dokumentat Standarde të Tenderit 
Mentesha çibuk dyer druri
Materiali te jete alumin  i trajtuar  sipas standartit ALMgSi0.5
Mentesha Dritare D/A
Materiali te jete alumin  i trajtuar  sipas standartit ALMgSi0.5
Mentesha Dritare D/A
Materiali te jete alumin  i trajtuar  sipas standartit ALMgSi0.5
Mentesha pllake dyer druri
Mentesha  pllake e cila te  përdoret për kapjen e portave të drurit të jashtme ose te brendshme.
Materiali te jete prej çeliku, permasat  sipas preventivit.
Mbushje D/A
Materiali alumin  i trajtuar  sipas standartit ALMgSi0.5
Pllake Fiber
Te kete nje trashesi 0.5-0.8 mm ,gjatesi 250-280 mm dhe gjeresi 170-190 mm
Parket derrase t 20 mm
Te permbaje keto te dhena  : ACB , formati 20 ,me dimensione : gjatesi 30-40cm,gjeresi 4.4-5.5
cm dhe trashesi 2 cm , materiali dru lisi.
Parket Laminat t 7 mm
Te permbaje keto te dhena  : AC3 ,clasi 32,dimensioni 1285 x 192 x 20 mm,qe perkthehen ne :
Niveli i qendrueshmerise 5 dhe garanci per rezistence deri ne 32000 shkelje brenda 20 vitesh.
Parket Laminat t 10 mm
Te permbaje keto te dhena  : AC3 ,clasi 32,dimensioni 1285 x 192 x 10 mm,qe perkthehen ne :
Niveli i qendrueshmerise 5 dhe garanci per rezistence deri ne 32000 shkelje brenda 20 vitesh.
Plastike per tavan
Materiali   plastik   ,perdorimi   per   tavan   .Te   jete   me   dimensione   nga   5-10   cm   gjeresi.   E
pershtatshme per ta bashkuar me njeri tjetrin ne lidhje femer-mashkull.
Kembe dollapi
Materiali plastik,te jete e cilesise se pare .Rezistente ndaj peshave deri ne 200 kg.
75


Dokumentat Standarde të Tenderit 
Kornize parketi laminat
Korniza te jete e perdorsheme  për bashkim parket me parket në hapësira që janë në të njëjtin
nivel . Profili te jete  material sipas preventivit dhe te kete rezistencë ndaj goditjeve mekanike  e
gërvishtjeve.
Derrase 3 cm e stazhionuar x15
Derrase   e   cilesise   se   pare   ,permasa   6x13x15   cm   ,e   perdorshme   per   ambjente   te   jashtme
.Rezistente ndaj temperaturave dhe lageshtise.
Derrase e stazhionuar pishe 5cm
Derrase   e   cilesise   se   pare   ,permasa   6x13x   5   cm   ,e   perdorshme   per   ambjente   te   jashtme
.Rezistente ndaj temperaturave dhe lageshtise, lageshtire deri ne 14%.
Doreze dritare d/al spajolet
 Doreze per dritare e cila te jete e pajisur me një mekanizëm per mbyllje  ne disa pika. Opsionet e
majtë ose e djathtë. 
Doreze dritare d/al e thjeshte ( me dhembe )
Materiali alumin, te jete e pajisur me dy vrima m5 per kapjen e tyre ne trup te dritares si dhe
dhembe qe ndihmojne per kapjen.
Rezistente ndaj agjenteve kimikë, ngjyra natyrale ose e zeze.
Xham Akulli 4 mm
Trashesia e xhamit te jete 4 mm ,gjatesia deri ne 3 m ,
gjeresia deri n 3m
Xham Transparent 4 mm
Trashesia e xhamit te jete 4 mm ,gjatesia deri ne 3 m ,
gjeresia deri n 3m
Binare 8x8 cm
Keta  binar te jene ne  standartet me te larta te fortesise dhe pamjes. Duke zgjedhur materialin e
pishes per dimensione  fikse, me aplikim  te gjere struktural dhe jostruktural.Nese do jene te
imprenjuara te perdoren dhe ne ambjente te jashtme   .   
Brave dere hekuri
Brava e deres te jete material hekuri me cilinder 65x85mm, per mbrojtje dhe siguri maksimale
.Sistemi i braves te lejoje ndryshimin e celesave duke perdorur nje celes special.
76
Dostları ilə paylaş:
1   ...   19   20   21   22   23   24   25   26   ...   35


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2019
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə