Forskrift om bruk av kommunalt areal til handel utenom fast utsalgssted for Sandefjord kommuneYüklə 7,31 Kb.
tarix30.04.2018
ölçüsü7,31 Kb.

Forskrift om bruk av kommunalt areal til handel utenom fast utsalgssted

for Sandefjord kommune.


  1. Denne forskriften skal regulere all handelsvirksomhet utenom fast utsalgssted fra kommunalt areal i Sandefjord.
  1. All handelsvirksomhet utenom fast utsalgssted fra kommunalt areal skal foregå fra oppmerkede plasser på torget. For salg av matvarer og andre nærings- og nytelsesmidler enn gartneri- og landbruksprodukter i sin naturlige form, skal tillatelse fra Mattilsynet være innhentet på forhånd.  1. Salget fra torget kan foregå på hverdager fra kl. 06.00-kl. 20.00, på dager før søn- og helligdager til kl. 18.00. På søn- og helligdager, 1. mai tillates ikke salg.  1. Det er anledning til å ta kun en plass så lenge det er noen ledige. For hver plass betales det en avgift som fastsettes av Formannskapet. Denne avgiften innkreves av parkeringsovervåkingen.

Frivillige organisasjoner som ikke driver forretningsmessig virksomhet er unntatt fra denne avgiften.


  1. Innen de tider som er bestemt i pkt.3, må alle varer, transportredskaper, bord og lignende som benyttes ved handelen være fjernet fra torget. De som har benyttet plassene plikter å rydde etter seg, samt fjerne alt avfall.
  1. Kommunen kan på spesielle dager og over et kortere tidsrom dispensere fra denne forskrift. Markedstiltak fra handelsnæringen så som Handelens dager eller kulturtiltak med lokale arrangører kan etter søknad innvilges bruk av kommunalt areal i sentrum. Retningslinjer for bruken vil da gis i en eventuell innvilget søknad.

Vedtatt av formannskapet 04.05.04
Postadr.:

Postboks 2025

3247 Sandefjord


Besøksadr.:

Rådhuset


Sandefjordsv. 3

Telefon: sentralbord 33 41 60 00

E-post: postmottak@sandefjord.kommune.no
Dostları ilə paylaş:


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2017
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə