Türk Nöroloji Derneği Yönetim Kurulu Kararları 26 Ocak 2016



Yüklə 18,47 Kb.
tarix08.08.2018
ölçüsü18,47 Kb.
#62030



Türk Nöroloji Derneği Yönetim Kurulu Kararları
26 Ocak 2016



  1. Üyelik başvuruları

Ar. Gör Mehmet Özkan Avcı , Öğrenci Zeynep Kaya

Fahri üyelik başvuruları kabul edildi.



  1. Burs başvuruları

Asistan Dr. Didem Çağında, Asistan Dr. Aslı Akyol Gürses, Asistan Dr.Duygu Arslan, Uzman Dr. Doğa Vurallı, Asistan Dr. Gülsüm Saruhan, Uzman Dr. Mehmet Hamamcı nın Başağrısı Kış Okulu burs başvuruları kabul edildi. Uzman Dr. Çetin Kürşad Akpinar ın Girişimsel Nöroloji alanında Ankara Numune Eğitim Araştırma hastanesinde Yurtiçi eğitim- desteği talebi kabul edildi.

  1. 52. Ulusal Nöroloji Kongresi için Flap Tur tarafından sunulan otel öneri incelendi ve 2016 yılında Ulusal Kongrenin Susesi Otel, Belek te gerçekleştirilmesine karar verildi. Otelin kongre öncesinde kontrol edilmesine karar verildi.

  2. Kongre bilimsel programında yer alan 250 davetli konuşmacının ulaşım, konaklama, transfer, yemek-ikram giderlerinin Flap tur tarafından karşılanmasına bu sayının üzerinde davetli olması halinde, sayıyı aşan davetlileri için ilgili ÇG tarafından ilave davetliler için sponsor firma veya mali kaynak bildirilmesine karar verildi.

  3. 52. Ulusal Kongre Bilimsel Program önerilerinin Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Kongre Bilimsel Kurul toplantısında planlanmasına karar verildi.

  4. Kongre kayıt ücretleri gözden geçirilerek fiyatların aşağıdaki şekilde revize edilmesine karar verildi.

Uzman Üye 300 TL

Uzman Üye Değil 400 TL

Asistan Üye 250 TL

Asistan Üye Değil 325 TL

Günlük Kayıt 275 TL

Refakatçi 300 TL

Firma Temsilcisi 400 TL


  1. Kongre Genel Kurul Davetlileri; TND Yönetim Kurulu Üyeleri, TND Önceki Başkanları, Çalışma Grubu Moderatörleri olarak belirlenmiştir. Kongre sosyal programı için görüş almak üzere; Prof. Dr. Taşkın Duman’ın, Konsültasyon Nörolojisi oturumu için görüş almak üzere Dr. Yaşar Zorlu’nun ve Mesleğin Sorunları oturumu ile ilgili görüş almak üzere Prof. Dr. Sabahattin Saip’in de davet edilmesine karar verildi.

  2. TND 2016 Ajanda Basımı içinAngora Rozet firmasının kdv dahil 5,00 TL birim fiyat teklifi kabul edildi. ajandadan 2.500 adet basışmasına karar verildi.

  3. İlaç firmalarından gelen Veri Koruma Onay Formu nun TND görüşü ile hazırlanarak hukuk bürosuna sunulmasına karar verildi.

  4. Çalışma gruplarının REGISTRY oluşturma aktivitelerinde ilaç firmalarının dernek aracılığı ile destekleri (Pompe hastalığı kayıt sistemi kurulumu ve desteği) önerisi kabul edildi.

  5. TND tarafından belirlenen EAN Panelistlerine, EAN sekreterliğinden gelen mailinge istinaden açıklayıcı birer mail gönderilmesine karar verildi.

  6. Basın Çalışmaları için 2016 yılında Umut Evşen den aylık 600 TL ücret ile destek alınmasına karar verildi.

  7. Muhasebe ve Mali Müşavir ücretlerinin %10 artırım önerisi kabul edildi.

  8. Dernek binasının satın alınma sürecinin vergi dairesi tarafından incelenmesi süreci Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer tarafından aktarıldı. Bundan sonraki gelişmelerin Hukuk Büromuz tarafından takip edilmesine karar verildi.

  9. TJN için yurtdışı ve yurtiçi kurul önerilerinin toplanmasına karar verildi. Çalışma gruplarının özgün konularında dergiye ekler yapılması kararı alındı.

  10. TND WEB sitesi gözden geçirildi. Kongre web sitesinin İngilizce ulaşımının da olmasına karar verildi.

  11. TTB, EAN, WFN 2016 üye aidatlarının güncel asil üye sayımıza göre ödenmesine karar verildi.

  12. Meşrutiyet ofis kiracılarından Nöroimmünoloji Derneğ’ine 2016 yılı için %10 kira artışı yapılmasına karar verildi.

  13. İnme tromboliz.com yıllık bakım, alan adı ödemesi destek talebi bir yıl için 750 TL+kdv şeklinde kabul edildi.

  14. Türkiye Fizyoterapistler Derneği, Nörolojik Fizyoterapi Grubu görüşmesi gerçekleştirildi. Derneklerinin periyodik olarak gerçekleştirdiği sempozyum ve benzeri sürekli eğitim programlarına TND nin duyuru, bilimsel destek vermesini arzu ettiklerini derneğimizle işbirliği yapmayı dilediklerini ilettiler. TND Nörorehabilitasyon ÇG nun bilgi ve katkıları ile işbirliği yapılabileceği bilgisi aktarıldı.

  15. Nöromüsküler Hastalıklar Merkezlerinin açılması ile ilgili Sağlık Bakanlığı’na yazı yazılarak merkezlerin açılması sürecinde TND den görüş alınması gerekliliğinin aktarılmasına karar verildi.

Bu kararlar oy birliği ile alınmıştır.


Prof. Dr. Şerefnur Öztürk

Prof. Dr. F. Yeşim Parman

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Cavit Boz

Prof. Dr. Bülent Elibol

Prof. Dr. Mehmet Ali Akalın



Prof. Dr. Neşe Çelebisoy
Yüklə 18,47 Kb.

Dostları ilə paylaş:




Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə