Psixologiya Aksion

Shortage of Methadone in Albania Aksion Plus asks Albanian government to take measuresShortage of Methadone in Albania Aksion Plus asks Albanian government to take measures
May, and in the meanwhile they are desperately trying to manage what they have in hands. They have in stock a small quantity of methadone of 40mg tablets only for the next week providing therapy only for those most in need – other cities have some. Aksion
5,06 Kb. 1
oxumaq
Ta Pastrojmë KosovënTa Pastrojmë Kosovën
Aksioni është realizuar në bashkëpunim me Drejtorinë e Shërbimeve Publike në Komunën e Prishtinës dhe kompaninë menaxhuese të deponive në Kosovë. Aksion
5,8 Kb. 1
oxumaq
Buletini javor 12 Maj 2014Buletini javor 12 Maj 2014
Tahiri në fjalën e tij. Fushat kryesore të strategjisë kanë të bëjnë me kuadrin ligjor, institucional, procedurat, etj, ndërsa rreth 3 milion euro janë përllogaritur rë shpenzohen për zbatimin e strategjisë. Aksion
29,94 Kb. 1
oxumaq
Modeli I statutitModeli I statutit
Në përputhje me kërkesat nga neni 33 I ligjit Nr. 02/L-123 për Shoqëritë Tregtare si dhe me dispozitat e Ligjit Nr. 04/L-006 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit bazik për Shoqërit Tregtare në Kosovë. Aksion
45,92 Kb. 1
oxumaq
Facsimile MessageFacsimile Message
Bankers petroleum ltd. Hyn ne marreveshje perfundimtare per tu blere nga nje prej filialet e korporates geo-jade petroleum. Aksion
21,4 Kb. 1
oxumaq
VirgjëreshaVirgjëresha
Por, mos lejoni që dikush t’jua ndez pasionin. Nuk keni pse të futeni në lidhje garuese, e më pas t’i përjetoni pasojat. Me personin e dashur paraqituni me dinjitet, shikoni me realitet mundësitë tuaja. Aksion
10,13 Kb. 1
oxumaq
Rrjete formale dhe joformale të shoqatave dhe fondacioneve Afati përfundimtar për aplikimRrjete formale dhe joformale të shoqatave dhe fondacioneve Afati përfundimtar për aplikim
Konkurs për dhënien e granteve për aksione të përbashkëta të shoqatave dhe fondacioneve në fushat lufta kundër korrupsionit, gjyqësisë dhe mediumeve. Aksion
43,72 Kb. 1
oxumaq
Shitja e aksioneve të rregullta me keshShitja e aksioneve të rregullta me kesh
Korporata n ka marrë autorizimin për mundësinë e shitjes së 300. 000 aksioneve të vlerës nominale 80€. Ndërkohë korporata ka shitur me të gatshme 10. 000 aksione të rregullat për. Aksion
40,89 Kb. 1
oxumaq
Kas 1 – explanatory noteKas 1 – explanatory note
Snk-të ose standardet e pergatitura ne perputhje ne snk-te perdoren ne shume shtetet te botes për të ndihmuar përdorimin e pasqyrave financiare, për të zvogluar kostot e kontablitetit dhe auditimit, për të përmirësuar alokimin e resurseve. Aksion
153,09 Kb. 1
oxumaq
Explanatory note kas 19Explanatory note kas 19
Standardet e Kontabilitetit të Kosovës kanë për qëllim të japin informacion shtesë për Standardet dhe udhëzime teknike për sa I përket përdorimit dhe zbatimit të tyre. Aksion
24,45 Kb. 1
oxumaq
Plani I shpenzimevePlani I shpenzimeve
Nt/ Kamberi: Gjatë fushatës premtuan vende të reja pune, tani po I mbyllin edhe ato që janë. Aksion
7,23 Kb. 1
oxumaq

  1


Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2019
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə