Filmul doi Seria doiYüklə 168,01 Kb.
səhifə1/2
tarix13.11.2017
ölçüsü168,01 Kb.
#10151
  1   2

Filmul doi Seria doi

00:00 – 01:05 – versete din Biblie

ÎNGER


RUS
Otroc

Veaceslav

partea II


Povestește

mama Otrocului Veaceslav

Valentina Afanasevna Krașeninnikova
Oamenii nu cunosc taina

creării Universului
Valentina Afanasevna

Slavocica a spus că omul nu cunoaște pământul pe care îl locuiește, că pământul nu e rotund și noi trăim în aceea parte a pământului pe care am primit-o de la Dumnezeu...și atmosfera și tot ce ne este necesar, ca noi să avem grijă de pământ, iar toate celelalte sunt ascunse de ochii omului .


Când îi spuneau: „Slavocica, dar se învârte de jur împrejur!”

El a răspuns: „ poate prin împrejurimi. ”


A spus că pământul este închis, nu este rotund, nu se rotește și nu trebuie să îi atribuim viteză...

Nu trebuie să aruncăm nimic în aer, deoarece toate acestea sunt foarte periculoase.

Da, și el a spus, că pentru a vedea cum arată pământul, ce dimensiuni are și ce reprezintă pământul, trebuie să te ridici... de pe lună ei nu îl vor vedea, zicea că trebuie să te ridici măcar la nivelul soarelui. Atunci omul își va forma o imagine despre pământ.
A povestit în detaliu, nu îmi amintesc acum, spunea oamenilor de știință din ce este compus pământul, ce fel de straturi există...

despre golurile ce sunt acoperite de nisip radioactiv, de aceea oamenii din cosmos chiar dacă iluminează pământul, nu pot vedea dinozaurii, acolo totul este închis.


După cum l-am înțeles eu, există ca o jumătate de sferă, după aceea sunt stălpii de stalactite, Slavocica spunea că sunt albi... stâlpii stau în apă, apa este cel mai solid și rezistent material, apoi vine un fel de balon... nu zic despre nuceleu, înveliș, să presupunem că toate acestea există... eu ma refer ca la un întreg... apare ca un balon, și apoi, beznă.

Din acest balon se ridică, se ridică bule, iar noi săpâm pământul de sus și mergem spre el.

De aceea, din aceste goluri apar tot felul de monștri.

Cinci, patru, trei, doi, unu.

Noi avem impresia că știm bine cum e construit Pământul, la fel de bine știm că viața este posibilă doar pe suprafața acestuia, însă nu ne este clar de unde au apărut legende în toate popoarele lumii despre existența locuitorilor și a orașelor subterane, despre monștrii și demonii din întuneric, ce trăiesc în adâncimile pământului, în plus, descrierea lumilor subterane e foarte amănunțită, are multe informații detaliate. Având în vedere aceste lucruri, poate că viziunea noastră despre Pământ nu e adevărată?

Iar în înteriorul Pământului există o viață diferită, necunoscută nouă.
Alexandr Tolmachev

Vice-președinte al mișcării sociale internaționale

Planeta Vie”


Problema este că în spatele acestor așa zise povești fantastice există un anumit fundament.

Dacă ne vom uita pe harta Siberiei sau a Chinei, pe hărțile vechi rusești, egiptene sau sumerice, peste tot este descris un univers... chiar și un univers anti umanitate și acest univers nu este unilateral, ci de mai multe feluri, divers, în plus este și multidimensional.
Mai există un aspect destul de interesant.

În anul 1995, cu doi ani înainte de moartea sa, amiralul de șaizeci și unu de ani Byrd a efectuat ultimul său zbor deasupra Antarcticii.

La întoarcere sa, a anunțat despre o descoperire senzațională, ar fi pretins că a găsit o intrare în lumea subterană și chiar a vizitat-o.

În acea lume, el a văzut o vegetație bogată, lacuri cu apă caldă și animale asemănătoare cu dinozauri. Byrd ar fi fotografiat această lume și a descris-o în jurnalele sale pe care a dorit să le și publice.

Însă amiralul nu a apucat să facă aceste lucru, deoarece a murit înainte de a împlini vârsta de șaptezeci de ani.

După moartea lui Byrd, jurnalele secrete ale acestuia au dispărut fără urmă.

Amiralul Byrd a fost înmormântat în cimitirul național Arlington din Washington.
Să menționăm că și conducerea lui Hitler a studiat cu atenție învățăturile izoterice și teoria pământului gol, deoarece se considera că lumea antică avea cunoștințe speciale în acest domeniu.

Oamenii de știință recunosc, că nu știu cu adevărat din ce substanță este făcută planeta noastră.

Ca să poți afla acest lucru, trebuie să forezi o sondă cu o lungime de șase mii de kilometri până în centrul pământului. Din punct de vedere tehnic aceasta nu ar fi posibil.

Cea mai adâncă sondă din lume, de doisprezece km, se află în peninsula Kolsch și chiar rezultatele forării acesteia păreau destul de surprinzătoare pentru oamenii de știință.


Valentina Afanasevna

De fapt Slavocica a spus, că noi, oamenii, nu știm nimic despre planeta noastră... nici despre noi, nici despre planetă, nici despre iad și cu atât mai puțin despre rai... adică omul nu știe nimic.Părintele Andrei Uglov

Or.Vladimir

Mulți frați și surori se supără pe cuvintele lui Otroc, despre faptul că pământul nu este rotund, că nu ar fi fost studiata, că ea se sprijină pe stălpi... Oricât ar fi de ciudate, dar exact aceste cuvinte ale Otrocului sunt în concordanță cu Sfintele Scripturi.


Într-adevăr, potrivit cu viziunea vechilor israeliţi, pământul nu este rotund și se sprijină pe stâlpi, iar când Dumnezeu vrea să trimită un cutremur, El îi mișcă (stâlpii).

Aceste viziuni ale vechilor israieliți au la bază Sfânta Scriptură.

Să luăm Sfânta Biblie și să deschidem cartea lui Iov, din Vechiul Testament... capitolul 9, din cartea Iov, versetele 5 și 6.

Noi citim: „El mişcă munţii din loc fără ca ei să prindă de veste că El i-a răsturnat în mânia Lui. El zguduie pământul din temelia lui, aşa încât stâlpii lui se clatină.”


Să luăm altă carte vechi testamentală – Psaltirea , Psalmul 74, versetele 3-4:

„Cutremuratu-s-a pământul şi toţi cei ce locuiesc pe el; Eu am întărit stâlpii lui.

Şi am zis celor fără de lege: "Nu faceţi fărădelege!" şi păcătoşilor: "Nu înălţaţi fruntea!”
Dragi frați și surori, desigur poți crede în aceasta, poți să nu crezi, poți să tălcuiești în multe feluri, desigur sunt multe păreri, și oricât ar fi de stranii, spusele lui Otroc sunt în concordanță cu Scrierile din Scriptură.

Nu trebuie să ne bizuim foarte mult pe știință, deoarece mintea noastră este căzută, iar știința a dat la o parte foarte puțin perdeaua tainei despre lume și toată lumea este o taină, dacă chiar a întredeschis această perdea.

Problema stă în faptul că Dumnezeu nu ne-a descoperit toate lucrurile.

Dumnezeu ne-a descoperit doar ce ne este de folos.

Ce nu ne e de folos, Dumnezeu nu ne-a descoperit.

De aceea nu trebuie să ne simțim ofensați de aceste cuvinte, vrei crezi, vrei nu crezi, dar cuvintele lui Otroc sunt în conformitate cu Sfintele Scripturi.


<11:34- 15:03 imagini, înregistrări despre cutremure>

Valentina Afanasevna

L-am întrebat pe Slavocica despre soare ca despre o planetă.

Eu zic: „Păi, e soare, părjolește totul. ”

El mi-a răspuns: „Mămico, înăuntru, în centrul soarelui, căldura nu e la fel de mare, dar însăşi învelişul e într-adevăr o minge aprinsă, iar înăuntru nu este așa. Dar în general, da, este o minge aprinsă.

Slavocica a spus cu privire la cer că se vor întâmpla lucruri îngrozitoare. Un strat din cer va arde.

Și el a explicat cum se va înfășura, precum arde ulmul, la fel se va înfășura și va arde stratul din cer. După aceea, cerul va căpăta o altă înfățișare, altă culoare.


Iar norii vor părea că coboară tot mai jos și mai jos, și îl vor presa atât de mult pe om... totul de sus va exercita presiune pe om, omului îi va foarte greu, va avea dureri de cap.

Odată Slavocica a venit acasa cu ochii în lacrimi, el a ieșit într-una din dimineați să se plimbe, eu l-am trimis și i-am spus:„uită-te ce timp frumos, du-te și plimbă-te”.

El a ieșit să se plimbe și se întoarce, are ochii plini de lacrimi și nu doar plăngea... uneori izbucnea în hohote de plâns. În acest fel l-am văzut o singură dată în viață.

Eu îi spun: „Slavocica de ce plângi? Ce s-a întâmplat?”

El zice: „Mămico, cerul de fapt nu este albastru, este asemănător cu petrolul în flăcări a lui Saddam Hussein. ” Și a plâns întreaga zi.
Da, Slavocica spunea, că cea mai mare catastrofă ce amenință Pământul nu e explozia nucleară din interiorul pământului. El a spus că stratul acesta cu care suntem acoperiți de Dumnezeu, a fost subțiat foarte mult de oameni.

Pământul este foarte fragil, iar acest înveliș a devenit foarte subțire, iar în orice moment se poate produce o explozie. Nu o explozie nucleară, ci toate acestea se pot destrăma.

Dar Dumnezeu, a spus Slavocica, nu va permite acest lucru, nu va permite moartea Pământului.

<19:08 – 21:15 versete din Biblie>

Timpul se va scurta, iar apa se va retrage.

Valentina Afanasevna

Slavocica a spus că nu e voie să omori păsări. Ele participă la crearea timpului.

De aceea el a spus: „Mămico, când vei trăi în pădure, vom avea foarte multe păsări, împreună vom avea foarte multe păsări. Trebuie să avem grijă de păsări.”
<22:15 – 26: 30 reportaj >

Pui sunt scoși în cutii din incubatoare și sunt aruncați în butoaie.
Peste câteva ore îi vor aduce la groapă, chiar aici în fabrică. Aceasta este o “așa zisă” măsură necesară aplicată la una dintre cele mai mari întreprinderi de producție a păsărilor din Rusia.

Aceștea pur și simplu nu au cu ce hrăni puii. La început au încercat să îi dea locuitorilor din zonă, au reușit să distribuie doar a suta parte din totalul efectiv al capetelor de păsări.

Aceast lucru reprezintă o încălcare a legii, susțin procurorii și medicii veterinari.

Așa numitele deșeuri biologice trebuie să fie folosite în fabrici specializate.

Cei din cadrul Supravegherii Agricole Ruse (Rosselkhoznadzor) asigură că acest depozit se poate transforma doar în câteva luni într-o sursă de infecții periculoase.

Procuratura verifică și contabilitatea fabricii. De câteva luni aici nu se plătesc salarii.

În schimbul banilor la crescătoria de păsări se dau ouă. Dacă lucrurile vor contina în acelaşi mod, în doar două zile fabrica de păsări se va închide.

Fără loc de muncă vor rămâne peste 1000 de oameni.

Maria Turlopova, Ivan Sosoev, Vasili Filaretov, Constantin Varlamov Canalul 1, regiunea Kursk.
La începutul acestui an, internetul s-a umplut de anunțuri panicoase.

Utilizatorii de facebook și twitter au scris: „noi toți vom muri... este un semn de sus... lumea moare”.

Motivul de panică era moartea misterioasă a miilor de păsări, urmărită în toată lumea.

Păsările se adunau în stoluri și pe neașteptate cădeau moarte la pământ.

Cercetătorii recunosc, așa ceva nu s-a mai întâmplat.
Iar ziarul Los Angeles Times a scris:

Când în Arkanzas şi în Louisiana din cer au început să cadă stoluri de păsări, populația a început să vorbească despre apropierea sfârșitului lumii.”Stoluri întregi de păsări cad moarte.

Oamenii își amintesc de apocalipsă, însă o explicație a acestui mister în continuare nu există.

În orășelul italian Faenza porumbei mureau în zbor și cădeau în jos ca o piatră.

Păsări moarte sunt peste tot, pe drumuri, pe mașini, pe firele electrice, pe crengile de copaci... ai impresia că păsările se odihnesc după zbor, însă acestea sunt moarte.
Recent am adunat de aici 700 de porumbei. Acum ne-am întors și din nou sunt peste tot.

În SUA au fost găsite 1000 de mierle moarte, în Canada porumbei, în Suedia cotofene, în Italia porumbei și turturele.

Martorii au fost atât de derutați încât acum, fără a mai aștepta verdictul oamenilor de știință promovează versiunile sale cele de mai neimaginat asupra celor întâmplate.
Vâpul american, suedez, faenza italiană,, în unul din cazuri, sturzi, în altul ciori, în al treilea și al patrulea porumbei și turturele.

Oamenii de știință se pierd în bănuieli, locuitorii locali se luptă în isterie.

Când am ieșit în stradă, aceasta era liberă și curată, iar după o jumătate de oră era acoperită de păsări ca și cu un covor negru... câteva erau în viață, dar mare parte dintre ele erau moarte.
Ashat Kaiumov

Președintele Consiliului Societății Ecologice

A devenit înfiorător, nu te simți în largul tău, aceasta cel mai probabil are legătură cu cauzele externe.

Dacă ar fi să vorbim direct, pentru noi aceasta reprezintă sunetul de avertizare a unor clopoței.

Noi schimbăm în natură unele lucruri atât de brusc, încăt păsările nu reușesc să se acomodeze.

Noi atât de mult am desfigurat clima...
În cele din urmă, în Suedia au concluzionat că sutele de stăncuțe, ciorile și coțofanele au fost lovite de un camion.

În toate acestea americanii au dat vina pe focul de artificii ce a panicat mii de sturzi negri, iar aceștea dezorientați s-au lovit de obstacolele externe.
Djorj Bădli

Veterinarul șef al statului Arkansas
Pe masă sunt 17 păsări și în nici o situație nu există vre-un semn al vreunei boli.

Toate păsările au multe hematoame. Noi nu ne-am mai întâlnit cu astfel de situații.

Desigur păsările au căzut, dar a găsi în piață pe un singur metru pătrat 1000 de exemplare moarte... mă tem că acesta este un cataclism.
Diversele explicații privind păsările moarte și a numărului mare a acestora, duc ipoteze pe internet una mai înfricoșătoare decât alta... se vorbește despre presupusa apropiere a sfârșitului lumii, despre testările misterioase a unui nou tip de armament, sau despre scurgeri de armament chimic.
Adevărul este însă că nu există dovezi, sunt doar emoții, iar aceste cazuri rămân pentru totdeauna un mister. Că păsările au murit din cauza acțiunilor omului, această probabilitate desigur că există, și această probabilitate este destul de mare... și cu siguranță e una mai mare decât cea din domeniul fantastic.

Și totuși, dacă într-un orășel italian au murit păsări, în capitala țării sunt atât de multe, încât serviciile comunale chiar s-ar bucura dacă graurilor li s-ar întâmpla ceva anume.

Pe aceștea chiar se străduiesc să îi alunge cu sunete ascuțite, însă nimic nu funcționează.

Graurii în mod tradițional au sosit în Roma să ierneze și vor rămâne aici până la primăvara.

Așa este legea naturii, care indiferent de toate situațiile apărute funcționează și în acest an.

Valentina Afanasevna

Nu trebuie să îi omorăm. Omorând păsări, scurtăm timpul, apropiem sfârșitul.


Slavocica a spus: „Timpul oricum se va scurta destul de repede, ziua va fi scurtă, se va scurta tot mai mult.” Și anotimpurile se vor schimba tot mai repede și mai repede.
Despre apă... Slavocica spunea, că o mare catastrofă îi amenință pe oameni... nu va fi apă, deoarece oamenii singuri au infectat apa.

El spunea, că oamenii nu înțeleg de unde vine sursa apelor. Oamenii nu înțeleg deloc acest lucru.

Și eu îi spun: „Slavocica, care e sursa apelor?”

El mi-a răspuns: „Mămico, nu știu cum să-ți explic. Tu ai văzut un cojoc... a mai comparat cu un cimpoi, cântă la cimpoi, acolo e acel burduf din piele, el a spus că arată asemănător, burduful care produce apa... și că această apă a fost infectată de om, de aceea apa trebuie curățată.

Puterea de o cureța o are doar Dumnezeu și îngerii lui Dumnezeu.

Omul o poate doar infecta, altceva nu poate face nimic.

De aceea apa se v-a retrage de pe suprafață, structura apei se va modifica și toată apa va fermenta, se va împuți. Va fi un miros îngrozitor de la această apă.

El a comparat apa cu sângele unui om mort.... va fi densă, urât mirositoare, vâscoasă.

Zicea că o vor fiebe și o vor înghiți. Omul nu va putea să facă față aceastei nenorociri, îi va fi peste putere. Apa poate fi creată și curățată doar de Dumnezeu.

<29:50 – 31:05 reportaj >

Refluxul roșu reprezintă o creștere neașteptată a populației specifice de vegetație, care pot produce legături neurochimice periculoase.
Don Andrerson, cercetătorul științific principal al Institutului Oceanografic, este expert în refluxurile roșii.

Când se întâmplă un astfel de fenomen, acesta poate fi destul de spectaculos, apa își schimbă culoarea, de la apă poate veni un miros neplăcut, apa poate se poate asemăna cu sângele și chiar ca un sos de tomate, atât de roșie poate fi.
Cele mai recente astfel de cazuri în SUA practic au împănzit țârmurile apei cu mii de pești morți.

Peștii exprimă vulnerabilitate la unele dintre toxinele acestor vegetații, pot muri în timp de 1 minut, o moarte foarte rapidă.

Multe din aceste toxine sunt otrăvitoare și pentru om, de fapt pot suferi și oamenii.

Pot exista situații când oamenii de pe plajă dintr-o dată nu vor putea să respire, deoarece toxinele din mare îi vor distruge.
Valentina Afanasevna

Slavocica a spus că în astfel de vremuri grele, pe lângă toate aceste dezastre, nu va fi nici vânt.

Pentru început va fi un vânt simulat, pur și simplu un vânt bolnav, după aceea va dispărea și acesta.

Va fi o mare căldură, Slavocica a spus că oamenilor le va fi atât de greu, vor înceta să mai crească.


Totul va înceta să mai crească.

Pe planetă nu va mai crește nimic, totul va începe să moară.


Slavocica a spus: „Când apa va începe să se retragă, pământul se va fisura și din pământ vor ieși la suprafață, la noi tot felul de urâciuni.”

Slavocica a spus că oamenii nici măcar nu înțeleg ce se află sub pământ. Există viermi, pe aceștea îi poți vedea doar cu lumina ultravioletă. În est sunt mulți.


Pe oamenii care îi văd și povestesc, nu îi crede nimeni.

Apoi vor fi mulți... sunt și astfel de șerpi, ei sunt mari, uriași, însă îi poți vedea doar cu lumină ultravioletă.

El spunea că și în Turcia există astfel de șerpi, unii oameni știu de existența acestora.

Dar la acești șerpi, viermi,... sunt un fel de șerpi, viermi poți spune și astfel despre ei.... zicea: „ Gura le este plină de dinți micuți, triunghiulari, ca la rechini și sunt foarte periculoși”.

Fură vaci și animale de la oameni.

Astfel de dinozauri sunt în Turcia.

În general sunt prin zonele pustii din apropiera graniței, unde e puțină lume.

Slavocica a spus că și în lacul nostru Miseaj, el trăiește de mult timp acolo... e asemănător cu un vierme, și când va ieși... Noi avem aici o plajă și el va ieși exact acolo, iar oamenii, chiar dacă apa va fi rea în continuare vor fi atrași de lac, se vor apropia, și el va ieși, se va tărâ până la șosea și va muri.

Oamenii vor merge să vadă ce fel de morman de kizil e, dar nu vor înțelege ce este.

Slavocica la numit vierme.


Slavocica a spus că pe țărmurile Volgăi sunt astfel de scorburi în stânci, cum ar fi cuibul de rândunică, doar că acolo trăiesc omuleți mici.

Ei dețin hipnoză puternică. Acești oameni au hipnoză foarte mare.

El i-a numit omuleți, ei seamănă cu oamenii, însă zicea că au un cap mare, trunchi ca un fel de schelet, sunt foarte agresivi și îi urăsc foarte tare pe oameni. În general vânează noaptea și mănâncă pește.

Iar oamenii de regulă îi văd foarte rar, dar îi văd.


<35:17 – reportaj>

O creatură neobișnuită, aparent aseamănătoare cu un copil, doar că are un cap mare și coadă.

Aici este Spania, turiștii ce s-au rătăcit de pe traseu, caută un loc potrivit de parcare, însă doar după 3 secunde ei nu vor mai vre să rămână aici. Până acum nu s-a găsit nimeni să explice aceasta, iar natura aruncă în cale noi bătă de cap.

Acesta este una dintre primele imagini ale unei ființe neobișnuite sub denumirea de Chupacabra, ce în traducere înseamnă vampirul țap. El ne omora animalele domestice spun localnicii, și nu le mânca, ci le-a sugea sângele până la ultima picătură.

În Los Angeles până în prezent există nedumeriri cu privire la apariția în oraș a unei astfel de creaturi.

Deși nu s-a arătat a fi agresivă, oamenii au chemat în ajutor poliția.

Agenții de ordine, împreună cu voluntarii până acum încearcă să prindă animalul, dar el se dovedește a fi mai inteligent și mai agil.

Deci cât de multe vietăți asemănătoare se ascund în junglele, pădurile și oceanele planetei noastre?

Dinozaurii nu au dispărut

Valentina Afanasevna

De acest lac Turgaia sunt legate amintiri interesante.

Când am fost odată în vizită în Lavra Serghieva, s-a apropiat de mine o femeie și m-a întrebat

„Valentina Afanasevna, ați mers vre-o dată la lacul Turgaia?”

I-am zis: „Da, am fost.”

Mi-a răspuns: „Și ați simțit ceva? V-ați scăldat în lac?”

I-am zis „Nu!”

A întrebat: „De ce nu v-ați scăldat în acest lac?”

Eu i-am explicat, că atunci când m-am apropiat de el, în primul rând era rece, și apoi era un sentiment de groază.

Ea zice: „Exact aceasta am dorit să aud de la dumneavoastră.”


Și un călugăr mi-a povestit povestea sa... atunci când era copil... el e din Miasa, avea aproximativ 12 ani, și împreună cu un băiat au decis să traverseze acest lac înot.

Și el spune: „apa este curată ”, aici deobicei apa e curată, se vede orice pietricică. Și pe când nu mai aveam puteri, m-au lăsat puterile…, mă îndepărtasem de mal... privesc în apă și văd sub mine un gât uriaș, gâtul era atât de lung și de frică aproape că fugeam pe apă.”


O colegă de clasă a fiului meu mai mare mi-a povestit.... alături e un sanatoriu, ea spune că atunci când intră schimbul de noapte, iarna, sub gheață se aud zgomote, de parcă cineva ar urla, un scrâșnet pe metal. Mereu zicea că era foarte îngrozitor, și-a dat demisia din sanatoriu. Un astfel de lac ciudat.

În general Uralul este este foarte frumos, e natura dată de Dumnezeu, aici este foarte frumos.<39:18 – 43:09 reportaj >

În aceste imagini din anul 1992 se vede foarte bine cum o vietate în formă de șarpe înoată în apă.

Priviți cum înoată.
Loch-Ness cel mai cunoscul lac din lume cu un monstru.

În ultimii 70 de ani monstrul din Loch-Ness a fost văzut de mai bine de 4000 de ori.

Versiunea răspândită despre apariția naturală a acestei arătări este la fel de mare: de la versiunea unui ihtiozavru care trăiește la fundul apei, până la un bărbat pe o barcă cu o singură văslă, care de dragul glumei, imită monstrul și sperie turiștii.

Dar poți considera Nessi doar o glumă? Cu siguranță, nu.

Referirea la el este foarte veche.

Prima dată mostrul din Loch-Ness a fost văzut în anul 1565 de misionarul Columbo.

Ceea ce s-a întâmplat în fața ochilor călugărului era îngrozitor.

În timpul botezului, din abis s-a ridicat o arătare îngrozitoare ce nu semâna cu nimic.

Monstrul l-a apucat pe unul dintre oameni și l-a târât în apă, și iată ce este interesant: vechile saghe scandinave vorbesc despre monștrii din lacuri, legendele indienilor maya deasemenea.

Multe secole de-a rândul un monstru este văzut în Turcia, pe lacul Van.

În Africa, pe lacul Niasa, în Tanzania, precum și în râul Congo în repetate rânduri oamenii au observat ceva în genul unei reptile cu înfățișare terifiantă.

Același lucru se întâmplă și în Noua Zeilandă, și în China, și în America de nord.

Ce înseamnă aceasta? Oare mai există creaturi vechi pe pământ?

Iar monstrul din lacul Labynkyr este parte din acest fenomen mondial?

Anul 1986.

Sub gheața din lacul Labynkyr intră o mașină de teren.

O brigada specială de scafandrii este trimisă pentru a ridica tehnica și corpurile oamenilor râmași în mașină.

În timpul uneia dintre scufundări scafandrii observă brusc o vietate uriașă cu o gură imensă.

Oamenii erau atât de speriați, încât au refuzat să meargă sub apă fără o cușcă specială, asemănătoare cu aceea cu care se apropie de rechini.

În anul 1991 un grup de cercetători din Estonia a observant pe fundul lacului Labynkyr o fisură de o adâncime de 100 de metrii. Leholotul a arătat o mișcare a unui obiect mare lângă această fisură și chiar înăuntrul ei. Ce a fost aceasta nu a putut fi stabilit.
Odată cu destrămarea URSS raportul expediției nu a fost studiat.

Lacurile Medvejie – pescarii locului povestesc, că nu odată au văzut pe apă ceva vietate cu un gât lung și cu capul acoperit de mușchi. Animalul este agresiv și atacă oamenii. Unul dintre cazuri s-a întâmplat în primăvara anului 2003, când pe pescarul Andrei Cohanov l-au dus la spital cu o mulțime de răni.

Lacul Hanas – 20 iulie 1985, studenții din Universitatea Dzini-Dzeani au observat câteva animale, ieșind la suprafață și apoi scufundându-se în apă.

După o supraveghere continuă a lacului, acestea au putut fi fotografiate.

Analiza fotografiilor a permis confirmarea, că în lac într-adevăr locuiesc animale necunoscute zoologilor cu o lungimea a gâtului de 10 m.

Valentina Afanasevna

Slavocica a spus că dinozaurii nu au murit, mai exact nu au murit toți.

În pământ există multe goluri imense. Acolo sunt mulți dinozauri și prin încălzirea climei, a spus Slavocica, aceștea vor ieși la suprafață.

În unele locuri sub pământ vor fi mulți, va fi ca un fel de dop. Vor străpunge o parte din pământ și vor iași la suprafață. Slavocica spunea că vor fi de diferite feluri, dar mulți dinozauri vor mânca oameni.Părintele Andrei Uglov

Or.Vladimir

Dacă e să vorbim despre dinozauri, atunci mențiuni despre aceștea sunt date de Sfinții Părinți ai bisericii, de exemplu Sfântul Efrem Sirul, ascetul secolului IV.

În cuvintele sale renumite despre Venirea Domnului la sfârșitul vremurilor și a venirii lui antihrist, există astfel de cuvinte, unde Sfântul se bazează pe Sfintele Scripturi, pe Vechiul și Noul Testament.

În aceste cuvinte sunt descrise chinurile omului în timpul lui antihrist.

De exemplu iată un astfel de extras: „De aceea, a spus Domnul să vegheați, cu rugăciune neîncetată pentru a scăpa de durere. Și aurul şi argintul va fi risipit în uliţe şi nu va fi nimeni cine să-l ia, fiindcă vor fi urâte toate. Ci toţi se vor sârgui a fugi şi a se ascunde şi nicăieri nu va fi cu putinţă să se ascundă de necaz. Însă împreună cu foamea şi cu necazul şi cu frica se vor afla fiare şi târâtoare mâncătoare de trupuri, muşcându-i.”

Și iată încă un text: „ În acele zile va fi nevoie mare din necazul cel mult al balaurului, și din frică, și din cutremur, și din vuietul marii, și din foame, și din sete, și din mușcările fiarelor.”

Se poate observa că despre așa numitele fiare și târâtoare care vor înfricoșa oamenii, Sfântul Efrem vorbește de două ori, în două locuri.

Ce fel de târâtoare și fiare vor fi?

Desigur că ne gândim că nu vor fi animale din grădina zoologică sau animale de casă, dar ceva mult mai serios și periculos pentru care oamenii vor absolut nepregătiți.

Slavocica a spus că din cauza exploziilor nucleare subterane, acești dinozauri vor fi cu mult mai mari decât cei din vechime.... și zicea că sunt foarte inteligenți.

După cum spunea Slavocica, dinozaurul va fi mai inteligent decât cel mai deștept câine de pe Pământ. Pe lângă toate acestea, nu vor fi foarte vizibili.

Omul a pierdut simțul realității și va sta pe o buturugă, iar dinozaurul se va ascunde.

Omul simte că ceva este pe undeva, dar nu poate înțelege, iar acesta își întinde treptat gâtul și îl ridică de pe buturugă . ”

Slavocica a spus că dinozaurii vor avea dimensiuni mari, vor fi ierbivori și carnivori.

Despre dinozauri zburători el nu a spus nimic.

Eu nu am întrebat. Pe mine m-au uimit, și el a fost uimit de dimensiunile dinozaurilor.

Rezultă că un animal are aproximativ 25 de m.

El a desenat toate organele lui interne, totul până la terminațiile nervoase, pentru că el a spus că oamenii trebuie să cunoască din ce este construit, nu are un singur sistem circulator, nu are o singură inimă și să omori un astfel de animal cu armele noastre pământene practic este imposibil.

El a spus că tancul pentru un astfel de dinozaur este ca o jucărie.

Dinozaurii vor face multe pagube, dar nu o vor merge departe de cascade.

Primul dinozaur pe planetă, Slavocica a spus că va apare pe Volga. A povestit cum va aparea: copiii se vor bronza pe Volga, vor avea în jur de 16 ani, adolescenți.

Un băiețel va vrea să se laude în fața fetelor, și va înota adânc în râu, în Volga. Va înota departe, iar copiii de pe țărm se vor gândi că a înoată prea departe. El v-a obosi și se va gândi să găsească ceva tare pentru a se odihni. Și dintr-o dată, cu călcăiul va găsi ceva tare.

Se va gândi că e o stâncă, se va așeza pe aceasta fluturându-și brațele, salută.

Iar acel lucru tare se ridică, și când el vede că stă pe botul unui dinozaur....”

Slavocica râdea ca un clopoțel, și noi râdeam cu el, cine știe ce inventează Slavocica....

Noi stăm și râdem.

El zice: „s-a uitat, e bot de dinozaur, și de groază mămico, el a fugit pe apă.”

Eu întreb: „Slavocica, dinozaurul l-a mâncat?”

Slavocica mi-a spus: „Nu mămico, el a fugit.” Astfel va apare primul dinozaur.

Slavocica a spus că toți locuitorii, toate satele de pe țârmul acestui râu, toate vor rămâne pustii.

Pur și simplu dinozaurii vor devora tot... cuvintele lui Slavocica: „vor devora”, însă nu vor pleca departe de apă.”
<51:45 – 52:00 reportaj >

În anul 1977, în plasele pescarilor japonezi posibil să fi nimerit oasele unui plesiozauri.Valentina Afanasevna

Dumnezeu va îngădui dinozaurii pentru o perioadă scurtă de timp.

Eu am întrebat: „Slavocica, de ce Dumnezeu va îngădui acești dinozauri? Noi oamenii suntem nimeni.” El a spus: „Ca să îi facă de rușine... oamenii se consideră inteligenți, înțelepți, milioane, miliarde de ani în urmă au dispărut..... Mămico, planeta nu este bătrână, după cum își imaginează oamenii”.

De aceea nu există pentru oameni miliarde, milioane... de aceea Dumnezeu îi va îngădui pentru o perioadă scurtă de timp.

Apoi, din nou vor intra sub pământ și niciodată nu vor mai ieși pe suprafața Pământului.

Aici în apropiere de noi, la 60 de km, se află cel mai murdar oraș de pe planetă, se numește Carabaș.

În combinatul din acest oraș, există munți uriași cu tot felul de deșeuri de la producție... nu doar „Alieșenca” din Căstăniski..., este aici prin apropiere, am trecut când am mers pe acolo.
Nu voi mai merge în acel loc. Când am fost la Ecaterinburg am văzut toate acestea.

Aveam un așa sentiment, că dacă va apare zmeul Gorănici, nu m-ar mira deloc.

Și Kâștâm e prin apropiere, pe traseu am trecut pe lângă acesta.

M-am uitat la cest Kâștâm, un oraș obișnuit. Acolo a apărut un omuleț atât de micuț.

Stătea sub un brăd și o femeie l-a luat. După aceea, ea a ajuns la casa de nebuni, acest omuleț a murit. Au venit japonezii, au vrut să cumpere corpul acestui omuleț, însă o sectă nu l-a vândut pentru nici o sumă de bani. Cumva prin corpul acestui omuleț... femeia l-a numit „Alioşenka”, ei comunică cu extratereștrii, iar japonezii au arătat niște înregistrări din care rezultă că îi consideră zeități pe extratereștrii. Așa că aici, la noi sub brad stătea „Extraterestrul Alioşenka.”

Și toate acestea se află în apropiere.

Noi locuim într-o regiune frumoasă cu lacuri, iar la 60 de km se întâmplă astfel de lucruri.

<55:06 – 55:35 reportaj>

Toți cei care l-au văzut pe Alioşenka în viață sau care au ținut în mână mumia sa, se îndoiesc de proveniența sa pământeană.

Cu toate acestea, nici specialiștii, și nici martorii oculari ai acestor evenimente nu au tras concluzii finale.

Vladimir Bendlin

La momentul de față, pe toți îi interesează întrebarea unde a dispărut, iar pe mine m-a interesat întrebarea cu privire la proviniența acestei vietăți, de unde a apărut, în ce fel și cum a ajuns la această femeie bolnavă psihic.

Valentina Afanasevna

Slavocica a spus că toți dinozaurii, omul zăpezilor, Alioşenka, extratereștrii, OZN, toate sunt una și aceeași, toate sunt drăcovenii. Și după cum este scris în Biblie, sunt monștri născuți în iad.Părintele Andrei Uglov

Care e viețuitoarea cea mai periculoasă de pe Pământ?

Nu este tigrul, nici șarpele, nici rechinul... cel mai periculos viețuitor de pe Pământ este omul fără de Dumnezeu, omul cel răzvrătit și arogant.

Ce bine e în locurile de pe Pământ unde nu a călcat piciorul unui astfel de om.

Ce aer curat, ce apă curată e în acel loc, ce specii rare de plante și animale. Unde a călcat piciorul unui astfel de om, peste tot e gunoi, noroi, mizerie și crimă.

Dumnezeu ne-a dat Pământul în dar, pentru a avea grijă de el, pentru a-l lucra, iar noi l-am pângărit cu ale noastre păcate și l-am transformat în depozit de deșeuri.

Pentru toate acestea, Dumnezeu îi va porunci Pământului să elibereze monștrii născuți în iad, aceste lăcuste din Apocalipsa care vor devora pe oamenii nepocăiți, după cum citim în Apocalipsa lui Ioan Teologul.

58:05 – 1:00:30 reportaj despre OZN

Acum veți auzi o înregistrare unică.

Acesta este un fragment dintre convorbirile echipajului stației orbitale Salut 6 cu centrul de coordonare al zborurilor.

0014, în partea dreaptă e un obiect, poziția vasului nostru e astfel: pământul se află la 3 stadii de sus ale câmpului vizual…90-200-70.Un obiect luminos a trecut pe lângă nava noastră și potrivit noțiunilor pământului, atunci lumina era de 20-70...

Recepționat, puteți descrie forma?

Forma unei stele strălucitoare, la nivelul…

Yüklə 168,01 Kb.

Dostları ilə paylaş:
  1   2
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2023
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə