Lek za sve vrste rakaYüklə 128,05 Kb.
tarix30.04.2018
ölçüsü128,05 Kb.
#40743


LEK ZA SVE VRSTE BOLESTI
Hulda Regher Clark, Ph.D.,N.D.
MOŽDA VIŠE NEMATE VREMENA
Prvo pročitajte celu ovu knjigu ako imate rak i čekate na operaciju, hemoterapiju ili zračenje. Tada ćete želeti preskočiti prve stranice koe opisuju kako paraziti i rastvori uzrokuju razvitak raka. Krenite direktno na instrukcie o eliminisanju parazita biljkama (Recept za izlečene od raka) ili elektricitetom (Zapiranje parazita). Najbolje je da upotrebite biljne recepte zajedno sa zapperom. Treba vam samo nekoliko dana da se izlečite od raka, bez obzira koje je vrste. Uopšte nije važno koliko je napredovao -još uvek ga možete trenutno zaustaviti.
Kada ga zaustavite, preusmerite pažnju na ozdravljenje (Drugi deo). Pročitajte istoriju bolesti da bi videli kako je lako zaustaviti čak i smrtonosni rak (Treći deo). Učite od drugih da biste izbegli pogreške.
Znači li to da možete otkazati datum operacije, zračenje ili hemoterapiju? Da, nakon izlečenja raka ovim receptom, ne može se vratiti. Ovo nije tretman za rak: ovo je lek! Ali ako ne želite razljutiti svoje lekare, sledite i njihove želje. Budite oprezni da pri tom ne izgubite nijedan vitalni dio tela u operaciji, jer će vam trebati kad ponovno budete zdravi!
Uvek imajte na umu da su onkolozi ljubazni, osećajni, saosećajni ljudi. Oni vam žele najbolje. Oni nemaju načina znati poreklo pravog uzroka i leka kancera jer ovo još nije bilo objavljeno za njih. Ja sam izabrala objaviti otkriće na ovaj način, tako da najpre dođe onima kojima je potrebno.
NAPOMENA ČITAOCIMA:
Mišljenja i zaključci izneseni u ovoj knjizi su moji, i ako nije drugačije navedeno, samo moji. Mišljenje izneseno ovde je bazirano na mom naučnom istraživanju i na specifičnim studijima slučajeva koji uključuju moje klijente. Budite svesni da je svaka osoba jedinstvena i može drugačije reagirati na tretmane opisane u ovoj knjizi. Prema prilici izneli smo preporučljive doze. Ponovo, prisetite se da smo svi različiti i svaki novi tretman se treba primeniti s oprezom i zdravim razumom.
Tretmani naglašeni ovde nisu namenjeni da zamene druge forme konvencionalne medicine. Molim,slobodno konsultujte svog lekara ili zdravstvenu službu.
Kroz čitavu knjigu naglašavam prisutnost zagađivača u hrani i drugim proizvodima. Ti zagađivači su identificirani korištenjem uređaja za testirane koji sam izumila, a poznat je pod imenom Syncrometer.Kompletne instrukcije za izgradnju i upotrebu ovog uređaja nalaze se u ovoj knjizi. Na taj način svako može ponoviti testove ovde opisane i potvrditi podatke.
Syncrometer je precizniji i svestraniji od najboljih metoda testiranja. Metoda za određivanje stepena preciznosti je također ovde data. Ali u ovom času je, ipak, u mogućnosti razotkriti pozitivne ili negativne rezultate, ne kvantificira. Mogućnost pogrešnog rezultata je oko 5%, što se može smanjiti ponovnim ispitivanjima.
U javnom je interesu znati kada jedna jedina bočica jednog jedinog proizvoda ima pozitivan test na ozbiljan zagađivač. Ako ima, najbolji put je izbeći sve bočice tog proizvoda, što ja ponovo savetuem.Ove preporuke se trebaju shvatiti kao namera da upozorim i zaštitim javnost, a ne da pružim statitistički značajnu analizu. Moja je najveća želja da će proizvođači koristiti novu elektronsku tehnologiju iz ove knjige da bi nam pružili proizvode čišće nego ikada pre.

ZAHVALNICE


Veliku zahvalnost odajem Franku Eromeu, DDS, što mi je posudio svoju kolekciju parazita. Da nije učinio slajd Fasciolopsis buskii u svojim studentskim danima i da ga nije sačuvao pažljivo kroz tridesetgodina pa ih darežljivo posudio meni, nijedno od ovih otkrića ne bi se dogodilo. Nadale, većina
HIV/AIDS pacijenata ne bi ozdravila bez njegova razvoja novog zubarstva koje ne koristi metale.Zahvale idu i njegovoj supruzi Lindi za strpljivost i spremnost da posluša nove idjee. I vrlo specijalnazahvala Mary L. Austin, Ph.D. sada preminuloj, za svakodnevnu podršku i koja je sve do svoje 97 godine imala zadivljujuću otvorenost uma. Još jedna zahvala mom sinu Geoffrey, čije sugestie,kompjutorske expertize, pomoć pri instrumentima i pisanju su nenadoknadive i vrlo dobrodošle.
Godine 1996. saradnja sa Patriciom Connolly Gorzen je dovela do otkrića zubnih toksina i omogućilabolju zubarsku praksu. To je direktno dovelo do poboljšanja mogućnosti preživljavanja mnogih smrtnobolesnih pacijenata. Njen je doprinos neprocenjiv.
Mnoge smo godine verovali da je rak drugačiji od ostalih bolesti. Verovali smo da se rak ponaša poput požara koji kad jednom počne ne možemo zaustaviti.
Zato ga moramo izrezati i zračiti do smrti ili kemijski razoriti svaku kancerogenu stanicu u telu tako daod tada nikada više ne može postati opet normalna. NIŠTA NE MOŽE BITI POGREŠNIJE OD TOGA. I verovali smo da karcinomi poput leukemije ili raka dojke imaju različite uzroke. Opet pogrešno.
U ovoj knjizi videt ćemo da su svi karcinomi slični. Sve ih uzrokuje parazit. Jedan parazit. To je ljudski crevni metilj. Ako ubijemo parazita, rak smesta prestaje rasti, tkivo opet postaje normalno. Da bi čovek dobio rak mora imati tog parazita.
Kako crevni parazit može uzrokovati rak? Taj parazit tipično živi u crevima gde može napraviti nešto štete, uzrokujući samo kolitis, cronovu bolest ili iritirajuće trbušne sindrome ili ništa od svega toga. Ali ako napadne drugi organ, kao matericu, bubrege ili jetru, nastaje velika šteta.
Ako se naseli u jetri uzrokuje rak! On se nastani u jetru samo nekih ljudi. Ti ljudi imaju izopropilni alkohol (često skraćeno IPA) u svojim telima.
Svi pacijenti oboleli od karcinoma (100%) imaju oboje - izopropilni alkohol i crevnog metilja u svojoj jetri.
Rastvor IPA je odgovorno za stvaranje uslova pogodnih da bi se metilj naselio u jetri. Da bi dobili karcinom morate imati oboje - IPA i metilja.
Da bi shvatili rak trebamo shvatiti osnovnu činjenicu o ljudskom crevnom metilju. Njegovo naučno ime je Fasciolopsis buskii. Metilj (engleski- fluke) znači "pločni", metilji su crvi iz porodica crva pločnjaka.
Crv je pljosnat kao list. Taj parazit nije nepoznat, proučavan je barem od 1925. godine.
Metilj ima stadije koje mora proći da bi se množio. Prvi stadijum je jaje. Odrasli crvi proizvode milione jaja. Izlaze iz creva pražnjenjem utrobe. Odrasli pak ostaju tesno pribljubljeni za zidove creva (ili jetru, uzrokujući rak; ili matericu, uzrokujući endometriozu; ili timus, uzrokujući AIDS; ili bubreg, uzrokujući Hodgkinovu bolest).
Većina ljudi, s vremena na vreme, ima male ozlede (ranice) u svojim crevima. Te sićušne ranice omogućavaju jajašcima, koja su mikroskopske veličine, da pređu u krvotok (jajašca ostalih parazita također dospevaju u krv tim putem). Neka od tih jaja se zapravo razviju u crevima ili u krvi.
Mikroskopski nakot zove se Miracidia i to je drugi stadijum. Oni plivaju okolo svojim malim plivaćim dlačicama. Naravno, jetra, čiji je posao da uklanja otrove, će ih prihvatiti i uništiti kako krv pritiče iz creva. Nemaju šanse preživeti u normalnim uslovima - u zdravim ljudima.
METILJ i IZOPROPILNI ALKOHOL
ALI NEŠTO SE SPECIJALNO DOGAĐA LJUDIMA KOJI IMAJU IPA U SVOJIM TELIMA.
Jetra je nesposobna zarobiti i ubiti te sićušne crve u ranom stadiju. Tim bebi-stadijima je zapravo dozvoljeno da se udomaće u jetri i ostalim tkivima, kao da imuni sistem nema snage ubiti ih. Crvi se počinju razmnožavati u ljudima sa IPA u telima! Miracidia počinje proizvoditi male loptice u sebi, zvane redia. A svaka redia je živa! Ona se izbacue iz miracidie i počinje se množiti. Od 40 redia svaka može proizvesti još 40 redia! I to sve iz jednog jedinog jajeta! Ovi paraziti legu jajašca i stvaraju milione redia direkto u VAŠE telo; u vašu matericu ili pluća - gde god raste vaš karcinom! Te redie se rasprostiru vašom krvlju, iskrcavaju se u bilo koje tkivo koje ih primi. Pušačka pluća, prsa sa dobroćudnim grudvicama (kvržicama), žlezde prostate pune teških metala, su primeri tkiva koja daju rediama dozvolu za naseljavanje.
Razmnožavanje se nastavlja grozničavim tempom, generacija za generacijom. Redie se ugnezde u jetri i ostalim tkivima odjednom menjajući svoj oblik. Nikne im rep i one opet mogu plivati. Sada sezovu Cercaria.
Cercaria samo treba naći mesto za napad. Posle toga se zalepi za vaše tkivo. Rep nestane i počinje stvarati kukuljicu (kapsulu). Sada se zove Metacercaria. U normalnim uslovima razvoja metilja ovo bi se događalo na nekom listu koji raste blizu jezera, pa bi metacercaria razvila izuzetno jaki oklop oko sebe da preživi zimu. Da li prisutnost IPA u vašem telu razara ovaj tvrdi oklop? To bi otklonilo zadnju barijeru da metilj dovrši čitav životni ciklus u vašem telu. Nakon nestajanja oklopa one izrastu u odrasle crve u vašem tkivu. NE U CREVIMA NEGO U JETRI!
Sada je ciklus završen. Od jaja do miracidie do redie do cercarie do metacercarie i tada do odraslih! Isve one jedu i sišu i proždiru vaše vitalne telesne sokove.
Ali to nije normalno za metile. Njihov normalni životni ciklus teče ovako:
Stadij - Normalan životni ciklus
1 Jaje
Izbacuje se pražnjenjem creva na tlo. Ispire se kišom u lokve-bare.
2 Miracidia
Razvija se iz jaja u vodi. Ima dlačice, može se gibati vrlo živahno i mora pronaći raspoloživog puža domaćina unutar jednog do dva sata ili se iscrpljue i ugiba.
3 Redia
Razvija se unutar miracidie kao mala loptica do izbacivanja. To je "majka" redia, i svaka nosi "kćer"rediu do 8 meseci, sve to unutar puža živeći u limfnoj tekućini. Slično, kćer redia neprestano razvija cercariu.
4 Cercaria
Ima repić i koristi ga da izađe ih puža i dopliva do biljke. Ako se puž hrani na biljci, cercaria se prihvati za biljku ustima poput pijavice i formira kukuljicu unutar jedne minute. Repić otpada i nestaje.
5 Metacercaria
Ima dvoslojni oklop. Vanjski sloj je vrlo lepljiv. Ali kako jedemo biljku na koju je zaleplena, najmanji pritisak ga lomi ostavljajući cistu u ustima. "Gotovo neprobojni" unutarnji oklop štiti cistu od žvakanja akeratinu sličan omotač štiti je od želudačnih sokova. Ipak, kad dođe do creva (duodenum), crevni sokovi razaraju taj sloj i oslobađaju crva. On se tad prihvata za crevne resice i razvija u odraslog metilja.
6 Odrasli metilj
živi u crevima i može proizvesti 1000 jaja svakim pražnjenjem creva i živeti mnogo godina.
Kao što možemo videti, ljudi su tipični domaćini jedino za stadij odraslih metilja i tada samo u crevima.Možete li zamisliti pustošenje u svom telu ako odradite i pužev posao?
I kao da ti paraziti nisu dovoljno sotonski-djavolski, čim odrasli dospiju u jetru, nešto se novo događa.Pojavljuje se faktor rasta zvan ortho-phospho-tyrosine. Čudovište je rođeno. Faktori rasta čine da se ćelije dele. Sada će se vaše ćelije početi također deliti. Sada ste dobili rak.
I ?
Prisutnost orto-fosfo-tirozina (OPT) je početak maligniteta. Ako ne delujete tako da uništite tu mašinu za stvaranje parazita oni preuzimaju vaše telo.
Ali prvo sednite i razmislite trenutak. Zašto se taj parazit tako grozničavo razmnožva u vašem organizmu umesto da tiho živi u vašim crevima. Zato što mu postojane IPA u vašem telu dozvoljava razvoj izvan creva. Parazit jednostavno radi što i sva živa bića: preživljavanje i razmnožavanje. To nije prokleta priroda ovog parazita zbog kojeg ste dobili rak, već tragično zagađenje vašeg tela IPA, to je greška.
Naravno da napada i životinje kojim se mi hranimo i kućne ljubimce, ali na to ćemo doći kasnije. Prilično je verovatno da redie ili cercarie stvaraju OPT da bi sebi omogućile diobu za vreme razmnožavanja.
Ostali faktori rasta se takođe stvaraju. To su: faktor rasta epiderme (EGF), faktor rasta uzrokovan metalima (PDGF), faktor rasta sličan insulinu (LGF) faktor rasta vlakana (FGF). Njih mogu stvoriti bakterije. Ali jedino Fasciolopsis razvija OPT. Ti stimulatori rasta nisu uopšte namenjeni multipliciranju-umnožavanju vaših ćelija. Normalni parazitni stadiji se razvijaju u jezeru punom puževa. Taj parazit nije mislio proći svoj životni ciklus u našim telima. Ali budući da naša tela reagiraju na OPT na isti način,naše su ćelije primorane na množenje i množenje i množenje, zajedno sa metiljnim stadijima I bakterijama.
OČISTIMO SE OD PARAZITA, IZLEČIMO RAK
Dobra je vest da onda kada su metilji i svi njihovi stadiji ubijeni OPT nestaje! U iduća 24 sata sav OPT nestaje. Vaš malignitet je nestao. Još imate zadatak popravljanja štete. Ali vaš se rak ne može vratiti. Dobili ste bitku za svoj život.
Ali što je s borbom za vaše zdravlje? Vratimo se korak nazad u noćnu moru karcinoma. Zašto mikroskopski metilji izabiru grlić materice ili prostatu ili pluća u koje se smeste za razmnažanje? Možda zato što su ti organi razvili sigurnosne otoke za njih, tj. pretkancerogene tumore. Dobroćudni tumor je izgubio svoju imunološku moć (za vas) tako da ne može loviti i ubijati te sićušne uljeze. Nakon svega tu je prisutnost OPT-a i mnogo drugih toksina. Teški metali: bakar, kobalt i vanadij su tu. Često su tu i živa i nikl. Lantanidni metali kao itrijum i hafnijum su tu. Česti otrovi, kao arsen u kućnim pesticidima, su tu. PCB i freon su tu. Gljivice rastu i stvaraju patulin, smrtonosni mikotoksin. JE li samo slučajnost da paraziti najbolje preživljavaju i razmnažaju se u vašim najnezdravijim organima?
Jasno, morate učiniti 3 stvari:
1. Ubiti parazite u svim stadijima
2. Prestati unositi IPA u svoje telo
3. Izbaciti metale i otrove iz tela da možete ozdraviti.
Naučeni smo verovati da je svaki parazit tako jedinstven da se preporučuju različiti lekovi za uništavanje svakog posebno. Najbolji lekovi kao Praziquantel i Levamisole ili čak Flagyl i Piperazine, ubijaju nekoliko vrsta crva. Ali to nije praktično kada su prisutne gomile različitih parazita. Imamo na tuceta različitih parazita u nama. Najbolje bi bilo da ih sve zajedno uništimo, iako samo crevni metilj uzrokuje rak. Pogledajte u istoriju bolesti. Nije čudno da neko ima tucet (ili više) parazita od mogućih120 vrsta od kojih posedujem uzorke. Možete pretpostaviti da i vi imate tucet različitih parazita. Mi smo jako parazitirana bića. Naša su tela dovoljno velika da opskrbe hranom i skloništem mnogo takvih slobodnih doseljenika. Da su smešteni izvana gde bismo ih videli kao štapiće ili končiće ribali bi smo se četkama do krvi. Ništa nije odvratnije od pomisli na horde grizućih, žvačućih, puzajućih, sisajućih bića na našem telu. Ali što je s onima unutar našeg tela? Ne možemo se videti iznutra, pa pogrešno pretpostavljamo da tamo ničeg niti nema.
Biljni lek protiv parazita
Američki domoroci su znali da ljudi imaju parazite. Ostali domorodački narodi od Arktika do Antarktika su znali da imamo parazite kao i druge životine. Često su provodili čišćenja koja su uključivala prolive ili povraćanja da bi se rešili tih gmizavih uljeza. Mnoge kulture su nastavile tu praksu sve do mog vlastitog detinjstva. Sećam se da su me prisiljavali da progutam kašiku sumpora i melase (sirupa) I sirovi luk! Kako je to bilo grozno. Ali to nas oslobađa crva i ostalih parazita koje svi imamo.
Gde smo mi zalutali? Zašto smo napustili te mudre navike?
Videla sam da ekcem nastaje zbog pantljičare.
Napadi padavice uzrokovani su jednim crvom Ascaris koji se nalazi u mozgu.
Šizofrenija i depresija su uzrokovane parazitima u mozgu.
Astma je uzrokovana Ascarisom u plućima.
Dijabetes je uzrokovan stočnim pankreatičnim metilem Eurytrema.
Migrene prouzrokuje crv vlašnjak Strongyloides.
Akne rosacea uzrokuje Leishmania.
Mnogo je ljudskih bolesti uzrokovano psećim srčanim crvom Dirofilariom.
I lista se nastavlja dalje.
Rešiti se svih tih parazita bilo bi potpuno nemoguće koristeći kliničke lekove od kojih svaki uništi samo jednu ili dve vrste parazita. Takva lečenja također teže ka tome, da vas potpuno razbole. Flagylse koristi kod ameba i Giardia; kada se uzme tačna doza može uzrokovati jaku mučninu i povraćanje.Kinin za malariju je prilično otrovan. Zamislite uzeti 10 takvih lekova da ubijete tucet svojih parazita.
Možda je to dobra vest za proizvođače lekova, ali ne i za vas. Pa ipak, biljke vas mogu osloboditi preko 100 vrsta parazita i to bez glavobolje. Bez mučnine. Bez ikakvog smetanja drugim lekovima koje već uzimate. Ne zvuči li to previše fantastično? Predobro da bi bilo istinito? To su darovi prirode nama. Te biljke su:
ORAH
PELIN
KARANFILIĆ
Te tri biljke moraju se koristiti zajedno. Ljuska oraha i pelin ubijaju odrasle i razvojne stadijume najmanje 100 parazita. Karanfilić ubija jaja. Samo ako ih koristite zajedno rešićete se parazita. Ako ubijete samo odrasle, sićušni stadiji i jaja će ubrzo izrasti u nove odrasle. Ako ubijete samo jajašca, milion stadijuma koji su već preplavili vaše telo ubrzo će odrasti i proizvesti još jajašaca.
Moraju se koristiti zajedno kao jedinstveni tretman.
ORAH
Zelena ljuska koja okružuje orah, na drvetu crnog oraha, ima čudotvorni parazitocidni učinak. Kada pocrni, nekorisna je. Velike zelene kugle padaju na zemlju rano u jesen. Za sedmicu ili dve pocrniće i propasti. Zbog toga svako ko želi napraviti parazitocid mora biti oprezan i ne dopustiti da kritično vreme ubiranja prođe. Ja podstičem svakog da napravi svoj vlastiti parazitocid i preuzme odgovornost za održavanje sebe i svoje porodice slobodnim od tih sićušnih monstruma. Recept za tinkture dat je u Receptima. Zapamtite da je tinktura ekstrahirana korištenjem etilnog alkohola, a ne vode kao običn iekstrakt. Ekstrakt crnog oraha koji je dostupan preko biljnih zadruga nije moćan kao parazitocid. On je crn, a ne bledo zelen, što ukazuje da je kritično vreme ubiranja prošlo. Razumljivo, ako nemate vremena da načinite svoj vlastiti, ako imate progresivni ili metastazirajući rak, pogledajte poglavlje Izvori.

Trebaćete samo jednu bočicu od 30 ml extra jake tinkture da započnete. Ako imate porodicu trebaće vam više. Dok čekate da stigne, pripremite druge 2 biljke: pelin i karanfiliće.


Pelin se sastoji od listova grma Artemisie. Moja je preporuka da ga uzgajate sami ako imate imalo prostora za to. Seme pelina je dostupno iz kataloga semenja (vidi Izvore).
Iako je količina potrebna za lečenje raka vrlo mala, ne možete bez nje. Ali ( Američka Uprava za hranu i piće ) ga je označila kao toksičnog! Zbog toga se može nabaviti u koncentriranom obliku preko biljnih udruženja.
Dokaz otrovnosti prihvaćen od FDA - (Food and Drug Administration ) bi trebao biti objašnjen, ali nisam nikada videla slučaj trovanja, niti kao glavobolju niti mučninu. Granica otrovnosti mora biti mnogo viša od one koja je potrebna da ubije te parazite.
PELIN
Pelin potiče iz antičkog doba i spomine se u Bibliji. Ta biljka se na engleskom zove crvlje drvo sa dobrim razlogom: ubija crve! Postoji mala smutnja koja je artjemisija pravo crvlje drvo. Knjige i priručnici mogu pogrešiti, čak i kada vas ubeđuju da su tačni. Kupite artemisiju absynthium za svoj vrt. Ako sadite svoj vlastiti grm, osušite listove kada je biljka u cvatu. Listovi su zelenkasto sivi i prilično gorki.

Niko ih ni slučajno ne bi pojeo previše. Odrasli ih mogu staviti u kapsule. Za decu sameljite četvrtinu čajne kašike i umešajte u med. Nisam eksperimentirala da bih znala dozirati preciznije od toga.


Kapsule pelina su dostupne kao mešavina artemisie i drugih biljaka (vidi izvore).
KARANFILIĆ
Treća biljka neophodna za lečenje raka je karanfilić. To je poznati začin koji se koristi u pekarstvu. Treba biti samleven da bi otpustio svoja parazitocidna svojstva. Možete kupiti cele karanfiliće i samleti ih u mikseru ili mlinčiću. Kupljeni mleveni karanfilići ne deluju! Njihova parazitocidna svojstva su isparila odavno. Mleveni karanfilići iz trgovine zdrave hrane ili biljne apoteke također mogu biti nedelotvorni. Mogli su biti samleveni godinama pre. Ako ih je biljna kompanija samlela i odmah napunila kapsule, pa spremila u zatvorene boce, moć biljke je možda očuvana. Ali nemojte uzeti te detalje za sigurno. Morate ispitati svoj izvor i dobiti zadovoljavajući odgovor ili samleti svoje vlastite (vidi Izvore).
Trebaće vam oko 100 kapsula karanfilića. Da načinite svoje nabavite 00 veličinu kapsula u prodavanicama zdrave hrane. (Ne pokušavajte umešati karanfiliće direktno u vodu! To je prejako. Možete pokušati sa medom.) Veličina kapsula 0 je također prihvatljiva.
Sada imate:
• Jednu 30 mililitarsku bocu ekstra jake svetlo zelene orahove tinkture. To je 1 unca ili 6 čajnih kašika,dovoljnih za 3 sedmice ako niste jako bolesni.
• Jedna boca kapsula pelina (svaka kapsula sa 200-300 mg pelina) ili šoljica listova arthemisie, ubranih sa grma ljubaznog suseda
• Jedna boca sveže mlevenih karanfilića (svaka kapsula sa 400-500 mg karanfilića) ili četvrtina šoljice karanfilića u prahu.
Ovo su jedine biljke koje ćete trebati da izlečite svoj rak. Biće dovoljno za prvih 18 dana parazitnog programa.
Postoji još jedan sastojak, ornithine, koji poboljšava ovaj recept. Paraziti stvaraju veliku količinu amonijaka. Amonijak je njihov ekvivalent urina i paraziti ga oslobađaju u našim telima u velikim količinama. Amonijak je jako otrovan posebno za mozak. Verujem da uzrokuje nesanicu i ostale probleme sa spavanem noću i nemir preko dana. Uzimajući ornitin pre spavanja osiguravate sebi miran san. Arginin poseduje slične efekte redukcije amonijaka, ali mora se uzeti ujutro jer daje budnost I energiju.
Ne pokušavajte zameniti biljke lekovima. Parazitocidni lekovi mogu biti krajnje otrovni, čak i u malimdozama. Niti jedan od njih ne ubija sve stadije. Držite se biljaka.
PROCEDURA ZA IZLEČENJE

Počnite uzimanjem ornitina, 2 komada pre spavanja odmah prve noći kad ga dobijete.Nije potrebno čekati ostatak programa za početak sa ornitinom. Uzmite 4 ornitina druge noći. Uzmite 6 ornitina pre spavanja treće noći. Nakon toga uzimajte 4 ili 6 ornitina pre spavanja svake noći dok tvrdo ne zaspete.Tada prestanite sa uzimanjem ornitina da biste videli spavate li jednako dobro. Koristite ako je potrebno. Ne stvara štetne navike.


Uzimane ornitina pre spavanja može vam dati dovoljno energije za idući dan, pa vam neće biti potreban arginin kad se probudite. Ali ako usled odricanja od kave (preporučljivo) budete pospani I mamurni ujutro, uzmite jedan arginin nakon ustajanja i pre i posle ručka i večere. Od ovog možete postati lagano nervozni. Prekinite s argininom ako se do dogodi.

Ornitin i argnin, svaki od 500 mg, dostupni su u obliku kapsula, u zasebnim bočicama (videti Izvore).


Nema popratnih efekata, kao što ćete videti iz istorije bolesti.
Ne ometaju delovanje drugih lekova. Nema potrebe prestati uzimati tretman koji vam prepisuje vaš klinički doktor ili alternativni terapeut, ako je nezagađen. (Preko pola lekova koje sam testirala imaju tragove izopropilnog alkohola, benzena ili drvenog alkohola.)
Kako možete znati da li je lek kontaminiran sa IPA? Samo Syncrometer metoda opisana kasnije, može testirati IPA u manje od 1 minuta. Imate li prijatelja koji boluje od raka, mogli biste postati njegov anđeo naučivši upotrebu ovog uređaja.
Alternative?
Postoji li zamena za orah, karanfiliće ili pelin? Verujem da postoji velik broj biljaka koje mogu ubiti metile.
Dok čekate na biljke mogli biste probati sve vitamine i biljke koje su vam sada dostupne, a za koje znate da su tradicionalno korištenje u tretmanu raka.
Mogu koristiti za uništavanje metilja ili imaju drugu vrednost. Neke od njih su:
• cvat crvene deteline (2 kapsule, 3 puta na dan)
• Pau D'Arco (2 kapsule, 2 puta na dan)
• Vitamin C (10 ili više grama dnevno)
• Laetril (prema Izvoru)
• Grožđje i sok od grožđa (pripremljen kod kuće; bez mesa na jelovniku)
• Echinacea (2 kapsule, 3 puta na dan)
• Metabolički enzimi, uzeti kako je propisano
• Makrobiotička dijeta
Tada, čim biljke stignu, možete prestati sa tim a po želji možete i nastaviti.


RECEPT ZA LEČENJE RAKA
PROGRAM UBIJANJA PARAZITA

1.Ekstra jaka tinktura od oraha


Dan 1: ovo je dan kada počinjete, počnite isti dan kada je dobijete. Uzmite jednu kap. Stavite je u pola čaše vode, pijuckajte na prazan želudac pre obroka.
Dan 2: uzmite 2 kapi u pola čaše vode
Dan 3: uzmite 3 kapi u pola čaše vode
Dan 4: uzmite 4 kapi u pola čaše vode
Dan 5: uzmite 5 kapi u pola čaše vode
Dan 6: uzmite 2 čajne-kafene kašike (tee spun) zajedno u pola čaše vode. Pijuckajte polako (15minuta), nemojte odjednom popiti-progutati. Dodajte med (slad) ili više vode da lakše popijete ili možetedodati tinkturu u voćni sok. (Ako ste teži od 75 kg uzmite 2 i po kašike, ako ste teži od 100 kg 3 čajne kašike.)
Ova doza ubija sve preostale stadijume u telu, uključujući i crevni sadržaj teško dostupan manjim dozama ili električnoj struji. Alkohol u tinkturi može vas učiniti lagano omamljenim kroz par minuta. Jednostavno ostanite sediti dok se ponovo ne osetite dobro. Možete staviti tinkturu u toplu (mlaku) vodu da pomogne ispariti nešto alkohola, ali ne koristite vruću vodu jer uništava parazitocidnu moć.Tada uzmite Niacinamid 500mg kao protivdelovanje alkoholu. Takođe možete osetiti laganu mučninu kroz par minuta. Šetajte po svežem vazduhu ili se jednostavno odmorite dok ne prođe.
Kroz godinu: 2 kašike tinkture ekstra jake, jednom sedmično. To će ubiti sve parazitne stadijume koje pokupite od svojih prijatelja, obitelji ili kućnih ljubimaca. Članovi porodice i prijatelji takođe trebaju uzeti 2 čajne kašike svake nedelje da izbegnete ponovnu zarazu. Oni možda imaju nekoliko parazitnih stadijuma u svojim crevima bez simptoma. Ali kad se ti stadiji prenesu nekome ko je imao rak, oni istog trena traže neizlečeni organ da se nastave razmnožavati.
Možda vas čudi zašto treba čekati pet dana do uzimanja doze od 2 kašike. To je pogodnije za one koji imaju osetljiv želudac ili su zabrinuti za toksičnost ili popratni efekat.
Za 6 dana ćete se uveriti da nema toksičnosti ili popratnih efekata.
Brži proces u načelu, ako ste se nakon prve kapi uverili u obnavljajuću moć tinkture uzmite 2 kašike tinkture već prvi dan.
Sporiji proces: Sa druge strane (ako ste zabrinuti za svoju sigurnost zbog toga što uzimate tu biljku) nastavite sa jednom kapi, povećavajući po svom vlastitom ritmu dok se ne ohrabrite do doze od 2kašike.
Jako razvijena bolest: Uzmite dozu od 2 kašike 2 puta na dan kroz 5 dana. Nakon toga uzimajte 2kašike na dan, sedam dana. Ako vam je puno bolje, možete smanjiti dozu na dva puta tedno po 2kašike. Ovo će biti vaša doza za održavanje kroz godinu dana. Zapamtite da uključite pelin i karanfiliće(kapsule) sa svakim tretmanom. Ako vam se stane ne popravlja uzmite dozu kao za pantljičare, str.14.
2.Kapsule pelina (svaka sadrži 200-300 mg pelina)
Dan 1. 1 kapsula pre večere (sa vodom)
Dan 2. 1 kapsula pre večere (sa vodom)
Dan 3. 2 kapsule pre večere (sa vodom)
Dan 4. 2 kapsule pre večere (sa vodom)
Nastavite povećavati na taj način do 14.dana, dok ne dođete na 7 kapsula. Sve kapsule uzimajte u jednoj dozi (možete ih uzeti po par dok ih sve ne progutate). Tada uzimajte još 2 dana po 7 kapsula, a posle toga 7 jednom sedmično, stalno, prema programu održavanja. Pokušajte ne prekidati pre 6. dana, dok odrasli metilji nisu mrtvi. Posle možete usporiti ako hoćete. Mnoge osobe sa osetljivim želucem radije ostaju duže na svakoj dozi umesto da povećavaju prema ovom rasporedu. Možete izabrati svoj ritam posle 6 dana.
3.Karanfilići
Napunite kapsule 00 veličine sveže mlevenim karanfilićima; ako vam ta veličina nije dostupna koristite 0 ili 000 veličinu. U krajnjem slučaju kupite želatinske kapsule i ispraznite ih ili ispraznite neke vitaminsk ekapsule. Možda možete nabaviti mlevene karanfiliće koji su već u kapsulama. Trebale bi biti oko 500 mg.Već mleveni kličnići nisu dobri. Radije ih meljite sami ili vidite .
Dan 1. 1 kapsula 3 puta na dan pre obroka
Dan 2. 2 kapsule 3 puta na dan pre obroka
Dan 3. 10 kapsula po 3 kapsule 3 puta na dan pre obroka
Posle 10 dana 3 kapsule zaedno 1 put sedmično, prema programu održavanja.
Uzimajte Ornitin (sredstvo za smirenje) u vreme spavanja, protiv nesanice. Iako ne patite od nesanice sada, može vam se desiti dok ubijate parazite. Uzmite ornitin ujutro i tokom dana.

Od sada se ne trebate strogo držati rasporeda, nego umesto toga možete izabrati bilo koji dan usedmici da uzmete sve sastojke antiparazitnog programa.
Nastavite sa održavanjem Parazitnog Programa neograničeno da sprečite ponovnu infekciju ubudućnosti.
Napomena za uzimane pilula: Kada uzimate kapsule ili tablete imajte malo hleba na dohvatu. Ako bi se pilula zalepila progutajte malo hleba. Hleb gura pilulu kroz grlo pa će vam opet biti dobro. Nikada ne uzimajte šaku pilula odjednom. One se mogu nagurati zajedno i stvoriti vam mnogo neugodnosti. Uzimajte ih po jednu.

ODRŽAVANE PARAZITNOG PROGRAMA

Uvek sakupljate parazite. Oni su svuda oko vas. Dobijate ih od drugih ljudi, svoje porodice, sebe, svog doma, svojih ljubimaca, nekuvanog mesa i nekuvanih mlečnih proizvoda.


Verujem da su glavni izvori crevnog metilja nekuvani mlečni proizvodi i meso. Nakon što se tim putem inficiramo, prenosimo ih jedni drugima putem krvi, sline, semena, majčinog mleka - što podrazumeva ljubljenje u usta, seks, dojenje i nošenje (porod) dece.
Članovi porodice skoro uvek imaju iste parazite. Ako jedna osoba dobije (oboli od) karcinoma, ostale verovatno također imaju crevne metile. Oni također trebaju proći kroz program čišćenja.
Činite to jedanput sedmično. Sastojke možete uzimati u različito doba dana ili zajedno:
1. Orah tinktura ekstra jaka: 2 čajne kašike na prazan želudac, pre jela ili spavanja
2.Kapsule pelina: 7 kapsula (sa 200-300 mg pelina) na prazan želudac
3.Karanfilić: 3 kapsule (oko 500 mg svaka ili puna veličina 00 kapsula) na prazan želudac
4.Ornitin po potrebi

Jedini popratni efekt koji se može osetiti je za vreme otpuštanja bakterija i virusa sa mrtvih parazita.Trebalo bi ih odmah zapirati
DEČJI PARAZITNI PROGRAM
Ekstra jaka orahova tinktura
Deca provode isti parazitni program kao i odrasli kroz 5 dana. šesti dan, umesto 2 čajne kašike uzimaju sledeće:

Niacinamid (ne niacin) pomaže detoksifikaciji od alkohola u tinkturi. Možete ga zgnečiti i staviti u kašikusa medom ako je potrebno. Ponekad se desi da malo niacina dođe u niacinamidne tablete pa uzrokuenavalu vrućine. To je bezopasno i brzo prođe.
Iako je parazitni program jako dobar za decu koja pokupe parazite mnogo češće od odraslih, ne bitrebalo nastavljati sa programom održavanja zbog sadržaja alkohola. Dvaput godišne očistite decu odparazita ili kad god su bolesna.
U slučaju dečeg raka, treba provesti mnogo jači program. Doze treba povećavati dok se vitalni znacine poboljšaju - do 16 čajnih kašika ako je potrebno. Videti tretman protiv trakavice na str. 14.
Pelin i karanfilići
Povećavajte dozu od jednog dana za svaku godinu života. Na primer: četverogodišnjak sledi programodraslih do četiri dana, tada prestaje. Opet, nije preporučljivo da budu na programu održavanja pelina ikaranfilića. U slučaju dečeg raka nije potrebno povećavati doze kao sa orahovom tinkturom.
OČISTIMO I KUĆNE LJUBIMCE
Kućni ljubimci imaju gotovo sve parazite kao i mi, uključujući Ascaris (česti okrugli crv - oblić – ljudska glista), pantljičaru, Trichinella, Strongyloides, srčane crve i ostale. Sve ljubimce koji žive u našim stanovima trebalo bi očistiti od parazita i držati ih na tom programu. Mesečna poseta veterinaru ovako postaju nepotrebni.
Nije potrebno rešiti se ljubimca da bismo ostali čisti od parazita. Ali ako ste stvarno bolesni, najbolje ih je dati prijatelju na čuvanje dok vam ne bude bolje.
Vaš ljubimac je deo vaše obitelji i trebao bi biti lep, čist i zdrav baš kao i vi. To nije tako teško postići.
Evo recepta:
1.Peršinova voda: kuvajte 3 minute veliki svežanj svežeg peršina u pola litre vode. Bacite peršin.Nakon kuvanja možete smrznuti veći deo tekućine u nekoliko čašica. To je mesečna zaliha. Stavite jednu čajnu kašiku peršinove vode u hranu vašeg ljubimca. Ne morate paziti da je konzumira. Koju god količinu uzme bit će zadovoljavajuće.
Sve su doze bazirane na pretpostavci da je pas ili mačka teška 5 kg. Udvostručite količinu ako je težina10 kg, i tako dalje. životinje su pune parazita, morate biti prilično pažljivi da ih ne deparazitirate prebrzo. Svrha peršinove vode je da održi protočnost bubrega tako da mrtvi paraziti budu brzo eliminisani. Oni prilično vole peršinovu vodu. Verovatno osećaju njenu korisnost. Uradite ovo nedelju dana pre nego počnete s orahovom tinkturom (ne ekstra jaka nego obična):
Obična orahova tinktura: 1 kap na hranu. Ne terajte ih da pojedu. Pažljivo brojte; mačke tretirajte dva put sedmično. Pse tretirajte dnevno - na primer pas od 15 kg treba dobiti 3 kapi dnevno (ali do te doze dodjite postepeno povećavajući jednu kap dnevno). Ne upotrebljavajte ekstra jaku tinkturu.
Ako životinja povraća ili ima proliv, možete očekivati da ćete ugledati crve. To je ekstremno zarazno I opasno. Ne dozvolite deci da čiste nered iza psa. Na ono što je pas izbacio izlijte mešavinu soli i joda I ostavite da stoji 5 minuta pre nego očistite. Nered (iza životinje) izvan kuće čistite na isti način.
Konačno, očistite ruke razređenim žitnim alkoholom (1 dio alkohola u 4 dela vode). žitni alkohol je ustvari jetilni alkohol koji se dobije fermentacijom žita. Česta marka u US je Everclear. Ali budite oprezni.Pakovanja u obliku malih pljoskica su zagađena otrovima kroz procese pumpanja i punjenja, bez ikakve sumne. Odaberite 750ml ili litrenu bocu koja je, očevidno, flaširana drugačije. Pazite da alkohol čuvate dalje od dohvata dece, ne oslanjajte se na njihovu disciplinu. Pazite da ne kupite izopropilni (za čišćene) alkohol u ovu svrhu.
S pelinom počnite sedam dana kasnije.
Kapsule pelina: (200-30 mg pelina po kapsuli) otvorite kapsule i najmanju moguću količinu (što možete uhvatiti izmedju dva prsta) stavite na njihovu suvu hranu. Ovo radite sedam dana pre nego počnete sa karanfilićima.
Karanfilići: stavite najmanju moguću količinu na suvu hranu. Sve to raditi rutinski da ne prestrašite životinju. Obratite pažnju kako se vesele i igraju. Ne budite nervozni.
Napredujte postupno da se životinja navikne jesti sve to. Da ponovimo:
1. sedmica: peršinova voda.
2. sedmica: peršinova voda i orah.
3. sedmica: peršinova voda, orah i pelin.
4. sedmica: peršinova voda, orah, pelin i karanfilići
Životinja se ne bi trebala penjati po stolovima i stolicima. Treba jesti iz svoje posude, ne vaše. Ne trebaspavati na vašem krevetu. Spavaća soba bi trebala biti zabranjena zona za nju. Ne ljubite svog ljubimca. Perite ruke nakon igre. NIKAD, NIKAD ne delite hranu sa životinjom. Ne držite mačkinu kutiju za nuždu u kući; ugradite mala mačja vrata u svoja ulazna. Nosite zaštitnu platnenu masku dok menjate sadržaj mačkine kutije. Imate li peščanik za decu, kupite novi pesak i držite ga pokrivenim.Ne jedite u restoranima gde metu tepih dok vi jedete (prašina sadrži jajašca parazita unešena izvana). Nikad ne dozvolite deci da pužu po trotoaru ili po podu javne zgrade. Perite ruke deci pre jela. Hranu u obliku <štapića> jedite viljuškom. Ako je prikladno, ostavite obuću s vanjske strane vrata.
Razređivači su jednako loša za vas i za vašeg ljubimca. Sva aromatizirana hrana za životinje zagađena je razređivačima kao što su karbon tetraklorid, benzen, IPA, drveni alkohol, itd. Ne kupujte tu hranu.
Životine mnogo doprinose životu ljudi.Oslobodimo se parazita, ne ljubimaca, osim ako ste bolesni.


UNIŠTAVANE PARAZITA POMOĆU ZAPPERA

Iako je biljni program ubijanja parazita jako efikasan, protiv parazita možemo se boriti i električnom strujom. Svaka metoda ima svoje delovane.


Možete napraviti zapper ili ga nabaviti. Napajan je 9 voltnom baterijom. Neki ljudi osećaju malo treperenje, ostali ne osećaju ništa. Nakon 7 minuta napravite 20-40 minuta pauze. Kroz to vreme virusi i bakterije će se odvojiti od mrtvih parazita. "Zappirajte" drugi put. Ponovite pauzu. I konačno zappirajte treći put.
Upravo ste ubili sve viruse, sve bakterije i sve parazite, uključujući metile, koje je struja zappera mogla doseći. Malo preostalih je sakriveno u žučnom kamenu, bubrežnom kamenu, čirevima ili u crevnom sadržaju. Povećavane voltaže ne pomaže. Samo doza od 2 kašike ekstra jake tinkture oraha dostiže ih na tim mestima.
Zbog toga trebate koristiti obe metode (biljke i struja). Zappirajte 3 puta dnevno, dok se ne budete osećali dobro. Ne čekajte na sve tinkture i zapper da bi počeli. Počnite sa onim što imate, po programu koji ste dobili.
Smatrajte svoje telo cvetnim vrtom. Sićušni insekti jedu vaše lišće i latice, legu jaja koja se pretvarajuu gladne gusenice, savijaju u kukuljice i razvijaju u nove odrasle, neprekidno.
Ne čekajte ništa. Morate ih uništiti što pre i kako god znate da spasite što je više moguće latica ilistova.
BOLEST UZROKOVANA PANTLJIČAROM
Ako ste činili sve po uputama u knjizi i nema poboljšanja, uprkos tome što uzimate 2 čajne kašike ekstra jake tinkture 2 puta dnevno, uprkos zappiranju, verovatno imate pantljičaru.
Pantljičaru je teše uništiti nego ostale parazite. Ne gubite vreme ako imate tumor na mozgu, rak želuca,rak gušterače ili rak jajnika.
Da bi ubili pantljičaru u svim njenim fazama potrebna je velika količina ekstra jake orahove tinkture.
Postupak je sledeći:
1. Uzmite 8 čajnih kašika orahove tinkture ekstra jake i 3 tablete niacinamida od 500mg
2. Odmorite se 1 sat, pa uzmite ornitin
3. Uzmite 8 čajnih kašika tinkture i 3 tablete niacinamida 500mg da detoksificirate alkohol.
4. Zappirajte 7 minuta da uništite jajašca koja izlaze iz umirućih parazita. Čekajte 20 minuta i tada ponovo zappirajte 7 minuta. Čekajte ponovo 20 minuta i ponovite zappiranje treći put sedam minuta.
Uzmite vode koliko želite da vam olakša popiti tinkturu. Pijuckajte pomalo da izbegnete mučninu.
Ova sjajna biljka je potpuno bezopasna ali alkohol nije, zato uvek uzmite niacinamid nakon nje. I NEPOKUšAVAJTE VOZITI AUTO NEKOLIKO SATI NAKON UZIMANJA.
Ako nemate niacinamid ili zapper svejedno uzmite tinkturu. Ne možete sebi dozvoliti čekanje.
Ovo je jednokratni tretman. Vaše bi se stanje trebalo osetno popraviti već idući dan. Nakon toga nastavite uzimati 2 čajne kašike dnevno, kao pre.
Čak ni 16 čajnih kašika ekstra jake tinkture ne ubija sve latentne faze pantljičare u vašem telu. Ubija samo izlegle jedinke. Izbegavajte proizvode kao benzen, izopropilni alkohol i drveni alkohol da bi sprečili razvoj pantljičare. Pre ili kasnie, verojatno kroz dve sedmice razvije se nova pantljičara. Ako sumnjate da se to dogodilo ponovite dozu od 16 čajnih kašika.
PARAZITI SU OTIŠLI, PROPILNI ALKOHOL JE SLEDEĆI
Sad kad ste ubili crevne metile i izlečili rak, što je sledeće? Dva zadatka još preostaju:
1. PRESTANITE unositi propilni alkohol u svoje telo!!!

2. Rešite se teških metala i uobičajenih otrova iz svog tela, prehrane i stana. To će isceliti oštećena tkiva i zaustaviti vašu sklonost ka stvaranju tumora.


IPA je antiseptik koji se često koristi u kozmetici. Proverite svu kozmetiku i potražite reč propanol ili isopropanol na etiketi. Obično to tamo piše, jer se još uvek ne sumnja da IPA izaziva rak. Nisam sigurna za derivate kao što je propamid, propacetamid, izopropyl galat ili kalcij propionat - pretvaraju li se u telu u IPA, pa nemojte riskirati. Ne koristite ništa što u nazivu sadrži . Ne poklanjajte drugima kozmetiku koju ste odbacili. Ne spremajte je. Bacite to odmah, da je više niko ne koristi!
Zapamtite, 100% pacijenata koji imaju rak ima IPA akumuliran u jetri i kanceroznom tkivu. Ljudi koji nemaju rak, nemaju IPA u jetri. Pogledajte istoriju bolesti. Često jedan partner ima rak: može se videti da taj ima i IPA i odraslog metilja u jetri. Orto-fosfo-tirozin je prisutan u organima kao što su pluća, gde se rak razvija. Drugi partner nema rak, iako oboje imaju iste parazite. Kod nje ili njega metilj je samo u crevima. Ne postoje jajašca ni u kojem stadiju nigde u telu. Nema nikakvog razređivača.
Evo liste najčešćih proizvoda za negu tela koji sadrže IPA: kozmetički preparati, šampon, lak za kosu,voda za ispiranje usta, pena, losion za telo, preparati za brijanje, i, naravno, alkohol za čišćenje. Ako imalo sumnjate, izbacite ih iz kuće!
Iako iz sredstava za negu tela dobijamo najveću koncentraciju IPA, on se također nalazi i u našoj hrani! Primarni izvor IPA je okus ili boja. Ekstrahirani su pomoću razređivača! Ekstrahirani koncentrat se naziva. Naravno, razređivači bi trebalo biti odstranjeni pre nego konačan proizvod dođe do potrošača. Ali ništa ih ne može sasvim odstraniti, pa zato postoje pravila koja određuju kolika količina je dozvoljena u pojedinom proizvodu. Jedinica mere je ppm (parts per milion). 50 ppm bi bilo otprilike 50 kapi na milionkapi, ili ugrubo jedna kap na litru.
Ovo je izvod iz Code of Federal Regulations (CFR):
21 CFR 173.240 (4-1-94 edicija) Izoproipilni alkohol.
Izopropilni alkohol može biti prisutan u namirnicama po propisanim uslovima etima:
U začinskom oleoresinu kao ostatak nakon ekstrahiranja začina, u količini ne većoj od 50 ppm.
U limunovom ulju kao ostatak proizvodne ulja, u količini ne većoj od 6 ppm
Ukratko za ostala otapala:
Razređivač - Dozvoljena količina u začinskom oleoresinu- Paragraf u 21 CFR
Aceton - 30 ppm -173.210
Etilen diklorid- 30 ppm - 173.230
Metilni alkohol - 50 ppm -173.250
Metilen klorid - 30 ppm - 173.255
Hexan - 25 ppm - 173.270
Trikloretilen - 30 ppm - 173.290
Drugi uzrok postojanja IPA zagađenja (i ostalih zagađivača) u našoj hrani je upotreba hemikalija koje proizvođači koriste da bi sterilizirali opremu kojom se hrana obrađue.
21 CFR 178.1010 (4-1-94 edicija) Sanitarni razređivači.
Sanitarni razređivači mogu se sigurno koristiti za čišćenje posuđa i opreme koja se koristi pri obradi hrane i drugim kontaktima sa hranom, kao što je ovde specificirano, uz sledeće uslove:

a) Nakon korištenja sanitarnih razređivača, potrebno je opremu dobro isprati vodom, pre kontakta sahranom. Napomena: brisanje ili sušenje nije navedeno.


b) Razređivači koji se sastoje od nečeg što je navedeno, čemu se može dodati komponenta generalno priznata kao sigurna i komponenta koja je ranije prihvaćena i dozvoljena.
(Sada dolazi (1) kroz (43) pretpostavljenih razređivača za sterilizirane, uključujući nekoliko sa IPA, kao: )
(25) Razređivači na bazi vode koji sadrži elementalni jod (CAS Reg.No. 7553-56-2), kalij jodid (CASReg.No. 7681-11-0), i izopropanol (CAS Reg.No. 67-63-0). Dodatno se može koristiti za spremnike napitaka, uključujući spremnike za mleko i posuđe, i površinu sa kojom hrana dolazi u dodir na javnim mestima.
(Tada je u paragrafu (c)(19) specificirana tačna koncentracija joda. Nigde nema specifisane koncentracije izopropanola. Možete ga koristiti po želji.)
Iako postoje regulative za odstranjene sanitarnih razređivača, zapanjujuća istina je preskočena: da ništa nikada ne može biti sasvim odstranjeno kad je jednom dodano. Ili možda ipak zakonodavci nisu slučajno preskočili ovu činjenicu. Verovatno su mislili da mala količina - premala za merenje ultraljubičastim spektrofotometrom - ne može štetiti.
Dobra je vest da IPA sam izlazi iz tela u roku 5 dana kad ga prestanete uzimati.
IPA je zagađivač u hladnim cerealijama. Prestanite ih kupovati. Čak i najprirodnie hladne cerealije su zagađene. Nisam testirala baš sve što je na tršižtu, ali testirala sam toliko da ne biste trebali riskirati niti s jednom. Pogledajte Recepte i sami ih napravite.
Zašto je toliko važno osloboditi se IPA ako ste se već rešili crevnog metilja i trenutno ste već naprogramu održavanja? Jer se reinfekcija može desiti vrlo, vrlo brzo! Namirnice kao fast-food hamburgeri nisu dovoljno jako zagrijani da bi se ubile metacercarie (oklopljena faza koja preživljava ekstremnu vrućinu i hladnoću u lokvama vode). Čak i da zamolite da vam hamburger ispeku jače, verovatno će taj hamburger biti skinut sa grila istom lopaticom koja je upravo spustila sirov komad za drugog gosta,poništavajući vaš trud. Unutar 24 sata metilji su vašem telu, neki se već razvijaju u odrasle, i pre nego uzmete svoju sledeću dozu orahove tinkture, oni su u vašoj jetri i ponovo vam proizvode orto-fosfo-tirozin. Ali, to se neće desiti bez prisustva izopropilnog alkohola. Sa izopropilnim alkoholom hoće.
Ne biste trebali uzimati visoke doze parazitocida kao zamenu za izbegavanje izopropilnog alkohola. To nije rešenje!
Proučite sve etikete na proizvodima za negu tela koje kupujete. U tu svrhu imaj uvek kod sebe lupu.
RECEPTI ZA UNAPREĐENJE ZDRAVLJA
Ovaj novi recept je 4 puta jači od originalnog, pa se zato zove ekstra jaka tinktura.
Potrebno vam je:
• vaš najveći emajlirani ili keramički (ne stainless/rostfrei ili aluminijski) lonac za kuhane, preporučljivo najmanje 12 litara
• orah u ljusci (svaki mora biti najmanje 50% zelen) - dovoljno da napune lonac do vrha
• prirodni alkohol oko 50% jak, dovoljno da prekrije orahe
• vitamin C u prahu 1 čajna kašika, plus 1 čajna kašika po pola litre tinkture
• najlonska vrećica za zamrzavanje ili celofan
• tegle ili boce
Drvo crnog oraha rodi velikim zelenim kuglama u jesen. Orah je iznutra, ali mi ćemo koristiti celu kuglu, ne puknute kore jer su aktivni sastojci u zelenoj vanjskoj ljusci.
Operite orahe pažljivo, stavite u lonac i prelijte alkoholom. Posipajte 1 kašikom vitamina C. Čvrsto zapečatite celofanom i zatvorite, neka stoji 3 dana., Izvadite orahe, prelijte u staklene vrčeve ili boce idodajte još vitamina C (1 kašika na pola litre). To će održati zelenu boju. Ako stakleni vrč ima metalni poklopac, stavite plastičnu vrećicu oko vrha pre nego zatvorite poklopac. Neotvoreno zadržava lekovitost nekoliko godina, čak i ako lagano potamni. Nakon otvaranja držite u hladnjaku.
Upravo ste napravili ekstra jaku orahovu tinkturu. Jača je od koncentrata napravljenog sa samo nekoliko crnih oraha u pola litarskom vrču (moj raniji recept) zato što ima više oraha po jedinici tekućine. U dodatku, nećete je razređivati pre upotrebe (iako kad ćete je uzimati, bit će to obično svodom).
Kad pripremate orahe isperite ih samo s hladnom vodom iz slavine. Zaprljane delove operite četkicom. Ako ih nećete koristiti sve odjednom, možete ih zamrznuti u dobro zapečaćenoj plastičnoj vrećici.
Držane u frižideru ih neće spasiti od tamnenja i kvarenja. Lonac sa namočenim orasima ne bi trebalo držati u frižideru (rashlađivati). Niti gotova tinktura ne treba hlađene osim nakon otvaranja.
Izloženost vazduhu uzrokuje da tinktura tamni i gubi lekovitost. Da bi smanjili izloženost vazduhu, napunite lonac što je moguće više, bez dodirivanja plastične vrećice. Velika količina u tegli treba se podeliti na manje delove kada je želite upotrebiti. Nije ideja imati više tegli sa puno praznog prostora koje stoje dulje od mesec dana. Da bi sačuvali zelenu boju dodamo nekoliko kašika vitaminaC, zatvorimo teglu čvrsto i ostavimo da stoji jedan dan.
Nekoliko je načina kako možemo napraviti 50% žitni alkohol. U nekim državama postoji Everclear 95%alkohol. Pomešajte pola od toga i pola vode. U drugim je državama 76,5% Everclear. Njega mešajte dva dela toga i jedan deo vode. Ne koristite votku ili Everclear u čuturici; mora biti š litre ili 1 litar. Manje bočice sadrže drveni alkohol ili izopropil.
Zapamtite, nikad ne koristite bilo koju vrstu komercijalne vode za tinkturu jer ćete se zagaditi izopropilenom.
Orahova tinktura (regularna jačina)
Ovo je jačina koju sam u početku upotrebljavala. Ovde sam je uključila za slučaj da želite tretirati svoju životinju - ljubimca. Ekstra jaka tinktura je 4x jača od ove, pa se mora razrediti četri puta. (Slično tome,ako imate puno preostale regularne tinkture i želite je upotrebiti tamo gde po programu ide ekstra jaka, jednostavno učetverostručite količinu.)
Orahova tinktura ekstra jaka
žitni alkohol, cca 10%-tni
Pomešajte jedan dio ekstra jake tinkture sa tri dela 10%-tnog alkohola. Pohranite u tegle kao što je pre opisano.
Nekoliko je načina da načinite 10%-tni žitni alkohol. U nekim se državama može nabaviti Everclear,95%-tni alkohol. Pomešajte jedan dio ovog Evercleara sa 9 delova vode. Drugde se može naći 76.5% alkohol. Od ovoga pomešajte jedan dio Evercleara sa sedam delova vode.


Recept za malu porodicu
Napunite teglu od litre zelenim orasima. Naspite do vrha 50% alkohol. Dodajte 1 čajnu kašiku vitaminaC. Upotrebite plastičnu vrećicu za pokrivane tegle pre čvrstog zatvaranja poklopcem. Neka stoji na kuhinjskoj polici. Nakon 3 dana izlijte tekućinu u male staklene bočice. Dodajte četvrtinu čajne kašike vitamina C u prahu na vrh svake bočice. Jačina ove tinkture je od prilike prepolovlena snaga koncentrata. Znači da po receptu za rak trebate udvostručiti količinu ovog pripremlenog preparata.
Orahov ekstrakt (na bazi vode)
Ovaj pripravak trebaju koristiti osobe ovisne o alkoholu i lečeni alkoholičari: prekrijte zelene orahe u1/2 litarskom loncu (ne metalnom) hladnom tekućom vodom. Zagrijte do vrenja, poklopleno i skinite,ohladite i dodajte vitamin C, prekrijte plastičnom vrećicom i zatvorite poklopcem. Neka stoji jedan dan.Ovo će biti tamnije od tinkture. Ne razređujte. Prelijte u spremnike koji mogu u zamrzivač. U hladnjaku čuvajte količinu za dva dana, a ostalo zamrznite. Dodajte vitamin C kad se ekstrakt otopi ili dok je u hladnjaku (1 čajna kašika na litru).
Za upotrebu: U programima gde se koristi ekstra jaka tinktura koristite četverostruku količinu ekstraktana bazi vode (8 čajnih kašika umesto 2 čajne kašike ).
Važna napomena: ne koristite flaširanu - komercijalnu vodu za ovu tinkturu ili ćete se zagaditi izopropilnim alkoholom.

Konstrukcija Zappera

Najbolja je izvedba je u plastičnoj kutiji iz koje sa bokova vire bakrene cevi promera oko 30 mm I dužine do 200 mm. Bakrene cevi bi trebalo zaštiti od oksidacije ili koristiti aluminijske cevi koje imaju nešto lošiju vodljivost.
Primer izvedbe sa klipsama:
http://www.drclark.net/

Yüklə 128,05 Kb.

Dostları ilə paylaş:
Verilənlər bazası müəlliflik hüququ ilə müdafiə olunur ©genderi.org 2024
rəhbərliyinə müraciət

    Ana səhifə